TANSSITUNNIT

YLEISTä

Tarjoamme useita erilaisia tanssitunteja, jotka mahdollistavat samban oppimisen perusteista aina showesiintymisiin. Tärkeintä meille on tarjota sinulle harrastus, jossa täyttyvät niin tanssin riemun kuin hyvän liikuntaharrastuksen edellytykset. Samban aloittaminen on helppoa; saavu lukujärjestyksen mukaiselle tunnille ja nauti!

Mukaan tunneillemme tarvitset vain tavalliset jumppavaatteet ja vesipullon sekä halutessasi sisälenkkarit/jumppatossut.

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista esim. tunteihin liittyen ensisijaisesti facebookryhmässämme ”Samba Carioca ry.” sekä Instagram-tilillämme @gressambacarioca. 

Tervetuloa tanssimaan!

Kevätlukukausi 2023

Kevätlukukausi alkaa sunnuntaina 22.1.2023 kaikille ilmaisella tutustumiskerralla. Tunnit järjestetään normaalisti lähiopetuksena lukujärjestyksen mukaisesti, ellei erikseen ilmoiteta. Vaikka pahin koronatilanne on talttunut, niin tulethan tunneille edelleen ainoastaan terveenä.

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista kotisivuillamme, facebookryhmässämme ”Samba Carioca ry.” sekä Instagram-tilillämme @gressambacarioca. 

AIKUISET

TANSSITEKNIIKKA (perustaso)

Tunneilla opetellaan samba perusasioita, kuten samba no pé -askelta sekä käsien ja vartalon käyttöä. Lisäksi tutustutaan rytmiikkaan ja samban liikekieleen. Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, tule hiomaan tanssimuuvisi ja vartalonhallintasi priimakuntoon! 

VAIHTUVA TEEMA (perustaso)

Vaihtuva teema-tunnin aihe nimensä mukaisesti vaihtelee viikoittain. Tunnilla voidaan keskittyä esimerkiksi käsien käyttöön, lantion hallintaan tai musiikin tulkintaan ja jonakin kertana puolestaan hikoillaan hullutreenin tahtiin.

SAMBAKOULUTUNTI (perus/keskitaso)

Sunnuntain perinteisillä sambakoulutunneilla opetus tapahtuu baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Tavallisesti sali on jaettu kahtia perus- ja jatkotasoon, joille kummallekin on oma opettajansa. Tunnit sopivat kaikille sambakoululaisille!

Lapset 3-6v

Perheen pienimmille tarjoamme tanssiharrastuksen täynnä iloa! Tunneilla lapset pääsevät kokemaan tanssin ja liikunnan riemun leikkiä unohtamatta. Tunneilla pienet sambaajat pääsevät myös aitoon karnevaalitunnelmaan kimaltavia asuja kokeilemalla!

Ryhmän ohjaajina toimivat showryhmämme fantasiat.

Lapset 7-10v

Isompien lasten tunneilla harjoitellaan samban perustekniikkaa sekä tehdään erilaisia ikätasoon sopivia koreografioita. Kannustavat ja myönteiset ohjaajamme pitävät huolen, että jokaisen tunnin jälkeen jokainen on oppinut jotain uutta ja saanut nauttia tanssista mukavassa seurassa!

Ryhmän ohjaajina toimivat showryhmämme fantasiat.