TIEDOTE HUHTIKUU 2019

Hei vaan kaikki sambaajat!

MUISTATTEHAN ILMOITTAUTUA! Lauantaina 13.4. on luvassa Karnevaalisambaa aloittelijoille -workshop, jossa tutustutaan karnevaalisamban perusteisiin. Nyt myllyt laulamaan ja kaikki kiinnostuneet ystävät ja tuttavat tietoisiksi! Workshopiin voivat osallistua myös jo sambaa tanssineet, jotka haluavat kertausta perusteista. Lisätietoa täällä.
Ilmoittautumiset Saaralle tai tanssitunnit@carioca.fi

 

Jos haluat itsellesi sambaan sopivat tanssikorot, tässä muutama linkki, mistä kenkiä voi tilata:

Silikonisia tanssikenkiä: https://www.arrivefashion.com.br/gladiadora-arrive-081
Perinteisempiä sambakenkiä: https://www.brazilcarnivalshop.com/collections/samba-shoes
Lattarimaisempia sirompia kenkiä: http://www.ttdancewear.com/Samba-Dance-Shoes
Facebookissa on ryhmä nimeltään Sambameri, mistä voi löytää vähän käytettyjä kenkiä ja muita samban oheistuotteita huokeaan hintaan.

Huomaattehan, että kengät koot ovat useassa kaupassa ilmoitettu brasilialaisen mittakoon mukaan, joka eroaa Suomessa käytettävistä koista (EUR 38 on BRA 36). Kysäise tunnilla rohkeasti muilta tanssijoilta, jos haluat testata kokoa ennen ostoa!

 

Showryhmä rekryää! Erityisesti kaipaamme lisävahvistusta fantasia-ryhmäämme! Oletko sinä kiinnostunut esiintymisestä, mukavasta yhdessä treenaamisesta ja yhteisöllisestä toiminnasta sambakoulussa?

Fantasia-ryhmäläiset, ”fantsut”, ovat aktiivisia sambakoulun jäseniä ja osallistuvat ryhmänä keikoille sekä kulkueisiin. Ryhmän tanssijat ovat tanssitaidoiltaan jo kehittyneitä; samba no pé ja koko kehon käyttö tulee olla hallinnassa, sillä keikkakoreografioiden osaaminen edellyttää tätä. Kuitenkin ilo ja halu esiintyä on tärkeimmässä roolissa fantasiaryhmässä ja motivoituneista hiomattomista timanteista tehdään ryhmässä helmiä! <3

Lisätietoa tanssivastaavilta Elinalta ja Saaralta.

 

Iloisia uutisia! Poikkeuksellisesti tänä keväänä tanssikautemme jatkuu 19.5. asti! Toukokuussa jatketaan vielä karnevaalikunnon kohottamista tiistain ja sunnuntain tunneilla, ja popitetaan tietysti karnevaalibiisiämme!

HUHTIKUUN TUNTITARJONTAA:

2.4. Liikkumista ja ylävartalon tekniikkaa yhdistelevät tunnit Saaran kanssa. Jatkotunnille korkkarit mukaan!

7.4. Hiki pintaan Elinan, Iidan ja baterian kanssa! (Tunti korvaa aiemmin tiedotetun vierailevan ohjaajan tunnin.)

9.4. Katseet tuleviin karnevaaleihin. Esiintyminen on tärkeä osa karnevaalikulkueen arvosteluperusteita joten tätä harjoitellaan Iidan kanssa!

14.4. Musiikinkuuntelua Terhin johdolla. Miltä se meidän tämän vuoden samba de enredo kuulostaakaan ja mitä tanssijan tulee erityisesti ottaa huomioon tanssiessaan karnevaalibiisin tahtiin?

16.4. Jatketaan musiikinkuuntelua Terhin kanssa.

21.4. PÄÄSIÄINEN, EI TUNTEJA!

23.4. Perustason tunti Sannin kanssa. HUOM! EI JATKOTUNTIA! (ohjaajat keikalla)

28.4. Unohdetaan sambaryhti hetkeksi ja laskeudutaan alas reggaen letkeään meininkiin Terhin kanssa. Hikitakuu!

30.4. VAPPU, EI TUNTEJA!

Aikataulu on alustava, ajankohtaisen viikkotiedotteen löydät aina maanantaisin Samba Carioca ry:n Facebook-sivulta.