SOITTOTUNNIT

YLEISTÄ

Soittotunneillamme tutustutaan brasilialaisen musiikin, pääasiassa karnevaalisamban, soittamiseen. Viikoittaisilla ryhmämuotoisilla tunneilla käydään läpi eri soittimien perustekniikaa ja -rytmejä sekä harjoitellaan yhteissoittoa. Soittajat muodostavat yhdessä karnevaalisambaa soittavan rumpuryhmän, Baterian. 

Soittotuntimme ovat erinomainen valinta, jos etsit itsellesi uutta musiikkiharrastusta, haluat tutustua brasilialaisiin rytmeihin tai kaipaat porukkaa, jonka kanssa soittaa. Soittotunnit ovat käytännössä ilmaisia; maksat vain yhdistyksemme jäsenmaksun, joka oikeuttaa sinut laadukkaaseen soitonopetukseen sekä tarvittavien soittimien käyttöön.

Lisätietoja soitonopetuksesta: olli.poutiainen@carioca.fi 

Tervetuloa soittamaan!

ALKEISOPETUS

Alkeistunneille voit tulla ilman aiempaa kokemusta sambasta tai soittamisesta. Tutustumme rauhassa eri soittimiin, vaadittavaan tekniikkaan sekä erilaisiin rytmeihin. Opetus etenee ryhmäläisten tahdissa selkeän ja kannustavan opetuksen siivittämänä. 

Alkeisuntien kautta voit liittyä rumpuryhmäämme missä vaiheessa kautta tahansa.

PERUSOPETUS

Baterian perustunneilla opetuksen pääpaino on yhteissoiton harjoittelussa ja monimutkaisemmissa rytmikuvioissa. Tunneilla harjoitellaan myös erilaisissa esiintymisissä soitettavia kappaleita ja osioita. Tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan harjoitellaan soittoa omissa soitinsektioissa. Tuntien päätavoite on saada Bateria kuulostamaan mahdollisimman yhtenäiseltä ja hyvin soivalta. 

SOITTOTUNNIT KESKIVIIKKOISIN

ALKEISTUNTI 18.00 – 19.00

PERUSTUNTI 19.00- 20.00

Samba Carioca ry.

Voimakatu 5

20520 Turku

+358 40 089 4488

myynti@carioca.fi