Maaliskuun tiedote – Online-tunteja, workshop, peruskurssi ja paljon muuta!

online-tunnit jatkuvat, Lähitunnit tauolla

Kevätkausi jatkuu edelleen tiukentuneiden koronarajoitusten merkeissä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että nuorten ja baterian lähitunnit, sekä esiintyvän ryhmän omat treenit ovat tauolla ainakin 28.3. asti. Soittajille on kuitenkin tarjolla treenimateriaalia sekä Ollin luotsaamana muita projekteja. Soittoasioissa voit olla suoraan yhteydessä baterian johtajaamme Olliin.

Aikuisten tunnit jatkuvat edelleen onlinessa tiistaisin ja sunnuntaisin. Koska näillä tunneilla voit tanssia omassa kodissasi ilman turvavälejä, mukaan mahtuu kyllä! Tunneilla käydään läpi tekniikkaa, musikaalisuutta ja yhdistellään tunneilla opittuja liikkeitä sarjoiksi. Tunnit pidetään Zoomin välityksellä ja ohjaajiin voit olla yhteydessä myös tunnin aikana.

Tiistain tunnit klo 18.00-19.15 ja sunnuntaitunnit klo 17.00-18.15.

Peruskurssi vasta-alkajille

Maaliskuussa tulossa kolmen kerran online-kurssi sinulle, joka et ole vielä uskaltautunut mukaan sambatunneillemme tai kaipaat vielä täydennystä perusasioihin. Kurssilla käymme samban perusasiat juurta jaksaen läpi ja lisäksi pääset keskustelemaan muiden kurssilaisten ja ohjaajiemme kanssa suljetussa Facebook-ryhmässä. Tuntitallenteet säilyvät ryhmässä, joten pääset palaamaan treenien pariin uudelleen aina kun sinulle sopii. Ohjaajina toimivat Elina, Saara ja Terhi.

Tunnit keskiviikkoisin 10.3., 17.3. & 24.3. klo 18.00- 19.15.  Hinta kolmen kerran kurssille yhteensä 30e.   Ilmoittautumiset tanssitunnit@carioca.fi

SSKL-esittää:
Pablo guerreiro

SSKL järjestää tiedon ja tanssin täyteisen viikonlopun yhdessä arvostetun riolaisen opettajan, Pablo Guerreiron kanssa! Ajankohtana lauantai 20.3. klo 14.00-17.00 sekä sunnuntai 21.3. klo 14.00-17.00.

Kurssilla pääset oppimaan samban ja afron juurista ja siitä mikä merkitys näillä on karnevaalisamballe.

 

Kaksipäiväinen paketti sisältää suomenkielistä pohjustusta ja tulkkausta samban ja afron merkityksestä tanssissa, sekä tietenkin paljon samban tanssimista Pablon johdolla! Tulkkauksen hoitaa oma sambagurumme Johanna Vehmas.

Kurssi tanssitaan Zoomin välityksellä. Linkin Zoomiin saat lähempänä kurssio oston yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksimiosallistujamäärä kurssille on 100 henkilöä, Zoomin kapasiteetti huomioiden.

Kurssin hinta 30e/1pv tai 45e/2pv.

Mukaan pääset klikkaamalla itsesi SSKL:n Holviin. Holvissa on tuotteena ostettavissa yhden ja kahden päivän kurssit.

Suora linkki kauppaan tässä: Suomen sambakoulujen liitto ry. (holvi.com) holvi.com/shop/helsinkisambacarnaval 

Lämpimästi tervetuloa!v

tanssijoiden lihaskunto ja venyttely

Jumittaako? Vältteletkö venyttelyä? Huutaako sohva nimeäsi heti treenin jälkeen? Ei kauan enää! Tulossa kolmen kerran ”Tanssijan lihaskunto ja venyttely”-tunti heti sunnuntain sambatunnin perään. Mukaan voit tulla myös vaikka sambatunti olisikin jäänyt väliin. Näitä tunteja ei kannata missata! Päivämäärät ilmoitetaan erikseen, seuraa viikkotiedotteitamme! Ohjaajina aurinkoiset Iida ja Mariana. 

Helsinki Samba Carnaval 2021

Kesän 2021 karnevaalit tullaan järjestämään ainakin virtuaalisena tapahtumana, jolloin koulujen on mahdollista osallistua mukaan järjestämällä ohjelmaa etänä tapahtumaan. Tällä hetkellä pidetään kuitenkin vielä suunnitelmissa mukana myös järjestää livetapahtumaa Senaatintorilla. Samba Queen Finland -kilpailu tullaa järjestämään joko virtuaalisena tapahtumana tai Senaatintorin livessä

Seuraamme HSC-tiedotusta asiasta, lisäinfoa tulossa lähiaikoina!

cariocan hallituksen terveiset

Haluamme kiittää kaikkia cariocalaisia vastuullisesta toiminnasta korona-aikana. Koulullemme ei ole jäljitetty yhtäkään koronaketjua. Kiitos tästä! Korona on tietenkin iskenyt myös sambakoulun talouteen, koska emme ole päässeet keikkailemaan entiseen tapaan. Online-tunnit ovat kuitenkin mahdollistameet tanssituntien jatkumisen ja osallistumalla tunneille tuet myös koulun omaa toimintaa näinä haastavina aikoina. Pyrimme järjestämään myös jatkossa viikkotuntien ohella erinäisiä teematuneja sekä workshopeja. Näistä tiedotamme erikseen!

Ei anneta koronan lannistaa sambakultturiamme vaan pidetään sambakoulun lippu edelleen korkealla liehumassa! 

Nähdään online-tunneilla!