Kevätkausi 2022 alkanut!

Cariocan kevätkausi 2022 on alkanut!

Kausi pyörähti käyntiin maanantaina 16.1.2021. Lasten tunnit pystytään järjestämään livenä sambakoululla, aikuisten tunnit puolestaan tällä hetkellä ainakin online-tunteina Zoomissa. Ohjeet online-tunneille osallistumisesta löydät kotisivujen ”Hinnasto”-osiosta. Viikkotuntien aikataulut löydät puolestaan osiosta ”Tanssitunnit”. Facebook-ryhmässämme tiedotamme viikoittain kuluvan viikon tunneista, kuten tuntisisällöistä ja opettajista. 

Soitonopetus on tällä hetkellä pääosin tauolla, mutta joitain tunteja järjestetään myös onlinena. Tarkemmat tiedot sähköpostitse olli.poutiainen@carioca.fi.

Elämme edelleen poikkeusoloissa koronapandemian vuoksi ja se vaikuttaa myös Cariocan toimintaan. Haluamme pitää osaltamme mahdollisimman hyvää huolta ihmisten turvallisuudesta ja terveydestä, joten seuraamme ja noudatamme tarkkaan suosituksia toiminnan järjestämisestä kevään aikana. Seuraathan siis tiedotuskanavia mahdollisten muutosten varalta! Parhaiten ajantasaisen tiedon saat facebookista ryhmästä Samba Carioca ry., Instagramista @gressambacarioca tai täältä kotisivuilta.

Aurinkoista alkanutta sambakautta!