Kevätkausi 2021 alkaa – terveys ja turvallisuus ensisijalla!

Halojaa sambakansa! Kauden aloitus kurkkii jo kulman takana!

Vuosi vaihtui, mutta koronarajoitukset ovat edelleen tiukassa, joten aikuisten tunnit alkavat online-tunteina tiistaina 12.1.2021. Tunnit pidetään Zoomin kautta. Online-tunnit kuuluvat vuosi- ja kausikortin lunastaneille sekä 10-kortin jo ostaneille. Kertamaksuista, uuden 10-kortin ostamisesta ja ilmoittautumisista tulossa erillinen tiedote lähipäivinä. Pysy siis kuulolla! Myös aikatauluissa on koronatilanteesta johtuen hieman muutoksia aiempaan. Nämä aikataulut ovat voimassa toistaiseksi ja korvaavat aiemman lukujärjestyksen.

Aikuisten tiistaitunnit klo 18-19.15 ja sunnuntaitunnit klo 17-18.15 online-tunteina.

Lisätietoja tunneista saat tanssivastaaviltamme Elina Vuorio (elina046@gmail.com), Terhi Poutiainen (terhijo@gmail.com) tai tanssitunnit@carioca.fi

Lasten -ja nuortentunnit pidetään edelleen normaalisti paikan päällä. Pienet lapset (3-6v) treenaavat torstaisin 28.1.2021 alkaen klo 17-17.35 ja isommat lapset (7-10v) klo 17.45-18.30. Molempiin ryhmiin mahtuu pikkusambistoja vielä runsaasti mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumiset  lastenryhmien vastuuopettajilta pienet lapset: Iida Korpela (iianko@utu.fi), Teija Sainio (teija.sainio@hotmail.com) ja isot lapset Suvi Sillanpää (suvi.e.sillanpaa@gmail.com).

Nuorten ryhmään (11-15v) kaivataan myös lisää uusia sambistoja! Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Nuoret treenaavat tiistaisin 26.1. Alkaen klo 16.45-17.45. Ohjaajana toimii Sari von Flittner (sari.flittner@gmail.com).

Voit tulla tunneille kerran veloituksetta kokeilemaan, jos et halua heti sitoutua. Pssst… muista myös ottaa kaverisi mukaan! 

Sambakoulun rumpuryhmä eli bateria treenaa keskiviikkoisin 27.1.2021 alkaen Olli Poutiaisen johdolla. Mukaan tullaksesi et tarvitse aiempaa soittokokemusta! Soittaminen on myös todella edullinen harrastus ja mukaan pääset pelkällä Cariocan jäsenmaksulla (35e / vuosi). Lisätietoja soittamiseen liittyvistä asioista Ollilta (olli.poutiainen@gmail.com).

Hinnaston löydät TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat sambaajat ja toivottavasti nähdään pian myös livenä sambakoululla!

Cariocan viralliset tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset löydät sekä Facebookista sivulta Samba Carioca ry. että Cariocan nettisivuilta osoitteesta carioca.fi.

Muista seurata meitä myös Instagramissa @gressambacarioca ja olet tervetullut liittymään myös facebookissa Cariocan olkkariin!