KARNEVAALITIEDOTE NRO 7

Karrrrnevaaalit lähestyy! Ja kaikkea alkaa tapahtua samalla kun tunnelma nousee yhdessä talkoillen ja treenaten!

Ihanaa, kun teitä on talkoissa ollut niin paljon, kiitos ihan jokaiselle. Jatketaan samaan malliin! <3

Kevään seuraavia talkoopäiviä:
Pe 26.4. klo 17
Su 28.4. klo 11-17
La 4.5. klo 11-
Su 5.5 klo 11-15
La 11.5. klo 11
La 18.5. klo 11-
Su 19.5. klo 11-17
La 25.5. klo 11

Vaunupajapäivinä kokoonnutaan ensin koululle ja lähdetään yhteiskuljetuksella pajalle. Yritetään saada ainakin kaksi autoa täyteen, tarvittaessa osa voi jäädä myös koululle puuhastelemaan.
Muutoksista tiedotetaan Carioca ry:n ryhmässä. Vaunupaja on vanhassa ladossa, eli sään mukainen varustus päälle, ettei vilustu.

__

MUISTINVIRKISTYSTÄ KARNEVAALIEN OSALLISTUMISMAKSUSTA:
Huomioithan, että osallistumismaksu koskee ihan KAIKKIA kulkueeseen osallistuvia huoltojoukkoja lukuunottamatta. Olitpa siis tanssija tai soittaja, huolehdithan oman osallistumismaksusi maksuun, kiitos!
YST.KTS ALTA TARKEMMAT TIEDOT:
Kaikki karnevaaleille osallistuvat maksavat osallistumismaksun, joka tänä vuonna on 35 € aikuisilta sekä 20 € lapsilta. Karnevaalimaksulla katetaan kuljetusmaksuja Helsinkiin ja takaisin sekä karnevaalien osallistumismaksu, jonka koulut tilittävät Suomen Sambakoulujen Liitto SSKL:lle.
Kulkueen osallistumismaksut kerätään nyt.
Karnevaalimaksun voit maksaa tilille:
Saaja: Samba Carioca ry
IBAN: FI70 5710 0450 6915 55 (Osuuspankki)
Summa: yst.kts yllä
Viesti: maksua koskevan hlön nimi ja tieto ”karnevaalimaksu”
Eräpäivä: 15.3.2019
….Tai koululle käteiskassaan debit-/credit-kortilla/käteisellä tuntitarjonnan yhteydessä.
Lisätietoja tarvittaessa rahastaja-Riialta: laskut@carioca.fi tai 044-9961470
__

VAATTEITA JA ASUSTEITA JOKA LÄHTÖÖN!

Cariocan omat karnevaalipaidat! Tekoälyhypetyksen maksimoimiseksi voit tilata oman T-paidan karnevaalilogollamme! Tunnusta väriä – ja teemaa – ja pukeudu meidän omaan karnevaalipaitaan! Tuote ei ole hinnalla pilattu, sillä upean luomuksen saa omakseen jo 10 eurolla! Nyt kaikki tilailemaan itselle, puolisolle ja vaikka kavereille paidat, tilaamaan pääset täältä. Viimeinen tilauspäivä 1.5.2019.

Samalla kaavakkeella voit tilata myös koulun omia ”seuraverkkareita”! Katso tilausohjeet linkistä!

Helsinki Samba Carnavalin viralliset tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa, valikoimassa niin paitoja kuin asusteitakin! Verkkokauppaan pääset tästä.

         

__

Majoitusasiaa!
Koulumajoitus tapahtuu tänä vuonna Tölö Gymnasiumissa (Sandelsinkatu 3, 00260 Helsinki). Koulu on keskeisellä paikalla ja siitä on helpot kulkuyhteydet Senaatintorille (2,4 km). Nopein useammasta ratikasta on numero 2, joka kävelyineen vie 17 minuuttia Senaatintorille majoituskoululta. Kulkue aiheuttaa liikenteen erityisjärjestelyitä lauantaina noin klo 14.30 alkaen, jolloin ratikka ei enää kulje samaan tapaan.

Majoitus maksaa 5 €. Omat petivaatteet, patjat ja muut tarpeelliset tavarat tulee huolehtia itse. Koululle pääsee perjantaina klo 17 alkaen. Sunnuntaina klo 12 koulun pitää olla tyhjä.

Jos olet kiinnostunut majoittumisesta koulun tiloissa, ota yhteys Saaraan joko Mesessä tai tanssitunnit@carioca.fi. Ilmoittautuminen 20.5. mennessä.

Huom! SSKL järjestää pukeutumistilan erikseen Arthurissa lähellä Senaatintoria. Tilaa voivat käyttää kaikki karnevaalimaksun maksaneet. Tästä lisää seuraavassa tiedotteessa.

__

Kauan odotettu Sambas de Enredo 2019 -levy on nyt myynnissä!

Hanki omasi verkkokaupasta:https://holvi.com/shop/helsinkisambacarnaval/
ja virittäydy karnevaalitunnelmaan kuuntelemalla sambakoulujen karnevaalibiisejä! Hinta on 12 euroa. Saatavilla myös perinteisen CD:n muodossa sambakoululta.

Muistattehan opetella myös biisimme sanat hyvissä ajoin etukäteen, luvassa kevään mittaan myös yhteisiä lauluharjoituksia tiistain ja sunnuntain tuntien yhteydessä.

__

KARNEVAALIEN ILTABILEIDEN LIPPUJEN ENNAKKOMYYNTI ON ALKANUT!

Osta lippusi ennakkoon – saat halvemmalla, ja lisäksi ennakkomyytyjen lippujen tulot menevät sambakarnevaalien järjestämiseen! Ovelta ostettujen lippujen tulot menevät vain raflan taskuun.

OSTA LIPPUSI GOOGLE-DOKUMENTIN KAUTTA JA MAKSA SAMANTIEN CARIOCAN TILILLE! ENNAKKOMYYNTI PÄÄTTYY JO 28.4., JOTTA TILATUT LIPUT EHDITÄÄN TOIMITTAA KOULUIHIN AJOISSA. Vain maksetut liput tilataan!

LIPUT: PE 15 € / LA 15 € / PE & LA 20 €
Ennakkolippujen erikoisedut:
– K18 (ovimyynnissä K24)
– Sisään VIP-jonon kautta
– Ilmainen drinkkilippu (arvo jopa 10 €!)

PE 7.6. Noite das Fantasias @ Apollo Live Club (22-04.30)
Fantasiapukukilpailu, livemusaa ja DJ:t sekä salin että Street Barin puolella! Viime vuoden tapaan perjantain bileiden teemaa avataan muunkin lattarimusan suuntaan, joten myös salsa-, baile funk- ja muut latin loverit kannattaa houkutella paikalle! Laitetaanhan pystyyn taas kunnon kannustusjoukot myös fantasiapukukilpailuun, cariocalaisia mittelemässä kauneimman puvun tittelistä myös tänä vuonna!
ESIINTYJISTÄ TIEDOTETAAN KEVÄÄN MITTAAN!

LA 8.6. Baile do Carnaval @ Apollo Live Club (22-04.30)
Karnevaalien massiiviset päätösbileet! Roseiran show, livemusaa, DJ:t ja tietysti kaikki Suomen sambaajat! Varsinkin lauantain bileet ovat valtavan suositut, joten ennakkolippu on ainoa tae sisään mahtumiseen.

PE & LA 7.-8.6. Samba Weekend @ Apollo Live Club
Supertarjouksena vain ennakkomyynnissä yhteislippu molempiin iltoihin yhteensä 20 €, sisältäen kaikki samat edut kuin yhden illan ennakkoliput! No-brainer!

__

Jotta Carioca voi osallistua kulkuekilpailuun, vaunutyöntäjät ovat tärkeässä roolissa Helsingissä 8.6. Työntäjä voi olla mies tai nainen eikä ennakkovalmisteluja tarvita. Nyt myös läheisillä ja tutuilla on mahdollisuus päästä osallistumaan tähän huikeaan tapahtumaan. Mikäli itse pääsisit tai joku läheisesi on vapaaehtoinen, voit olla yhteydessä Suvi Sillanpäähän (suvi.e.sillanpaa@gmail.com) .

Tanssijamme ja soittajamme tarvitsevat myös huoltajia, jotka antavat juotavaa, laastaria ja pitävät muutenkin kulkueessa olevista huolta. Huoltajat kulkevat kulkueen reunoilla koko matkan ajan. Homma on helppo ja lisäksi se on pääsylippu aitiopaikalle seuraamaan kulkuetta. Kaikki ystävät, tutut, perheenjäsenet ja muut Samban uhrit ry:n jäsenet ja tulevat sellaiset voi rekrytä huoltajiksi. llmoittautua voi Jenna Julinille (jennajulin@hotmail.com). Huoltajia tarvitaan niin Turkuun kuin Helsinkiinkin, ilmoittautua voit molempiin tai vain toiseen (vaunutyöntäjät vain Helsinkiin).

Huoltajat ja tönärit pukeutuvat kulkueessa karnevaalipaitaan, jonka voi lunastaa itselleen 10 € hintaan. Huoltajat ja tönärit tilaavat paidat ylempänä olevan linkin kautta. Bussikuljetus Helsinkiin ja takaisin on ilmainen.

Alat ja destaquet huom! Pyrkikää itse omasta lähipiiristänne saamaan noin kaksi henkilöä oman alanne huoltajaksi. Vaunudestaquet myös, löytyisikö teiltä lähipiiristä työntäjät vaunuihin joissa tanssitte? Esimerkiksi nuorten alassa voi huoltaja olla työntäjä. Vaunutanssijoilla on omat pullot vaunussa, mutta henkinen tuki on joskus hyvä olla lähellä. Ilmoittautumiset vastuuhenkilöille, kiitos!

__

TOUKOKUUN TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ:

Sunnuntaina 5.5. klo 15-16.30 kaikille yhteiset kulkuetreenit
Keskiviikkona 15.5. klo 18-19.30 kaikille yhteiset kulkuetreenit

Sunnuntaina 26.5. Turun harjoituskulkue klo 13.45-15 Föri – Forum Marinum
Förin läheisyydessä on meille varattu pukeutumistila, jossa voi valmistautua kulkueeseen klo 12.15. alkaen. Lisätietoa tästä myöhemmin kulkueinfossa.

__

PUKUIHIN JA VAUNUIHIN TARVITAAN VIELÄ MATERIAALEJA!
Osallistuttehan kaikki mahdollisuuksien mukaan keräykseen, kiitos!

– muovisia keltaisia pullonkorkkeja
– Skyr-rahkojen kansia (liiloja, keltaisia, sinisiä)
– ohutta muoviputkea