Syyskausi alkaa uusin kujein!

Uusi lukujärjestys syksylle

tanssitunnit

Aikuisten tanssitunnit ovat perinteisesti olleet tiistaisin ja sunnuntaisin, mutta ohjaajapalverin tuoksinnassa lukujärjestys pistettiin uusiksi. Aikuisten tanssitunnit ovat nimittäin nyt tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin! Pääset siis melkein joka päivä tanssimaan! 

Tiistain tanssitekniikkatunnilla perehdytään samban perusteisiin; samba no pé -askeleeseen, ryhtiin, vartalonhallintaan ja kaikkiin niihin asioihin, jotka auttavat kehittymään ja ylläpitämään hyvää tanssitekniikkaa. Vaikka tunti on perustason tunti, suosittelemme tunteja kaikentasoisille tanssijoille, sillä kuten tiedämme, perustekniikkaa ei voi treenata liikaa 🙂
Tunti on saatavilla myös Zoom-tuntina, jos et pääse paikalle, voit treenata myös kotona! 

Keskiviikon rennon letkeää lounassambaa vetää ihana Livia. Tunnille voit tulla joko paikanpäälle koululle tai laittaa työtuolin nurkkaan ja tanssahdella kotitoimistolla Zoomin kautta. Tunti sopii kaikille! Lounassambatunnit alkavat keskiviikkona 25.8. Lounassamban hinta on 4,50€ tai puolikas kerta 10-kortista.

Torstain Teema-tunnilla keskitytään joka viikko eri tanssin alueeseen, oli se sitten musiikki, koreografia, kehonhuolto tai vaikka rehellinen bailaaminen! Tunnilla tutustutaan monipuolisesti sambaan tanssilajina ja pidetään hauskaa vaihtuvien teemojen parissa. Tunti on keskitason tunti. 

Sunnuntaisin tanssimme kahden ohjaajan voimin niin perustasolla kuin keskitasollakin ja askeleitamme säestää bateria. Tämä on sitä aitoa sambakoulun meininkiä ja tunti onkin ollut huippusuosittu! Näitä tunteja ei kannata jättää välistä! Sunnuntain tunnit pyrimme pitämään koulun pihalla mahdollisimman pitkään sään salliessa.

Seuraa tiedotuskanavaamme (Facebookissa Samba Carioca ry) liittymisohjeista Zoom-tunneille, vuorossa olevista ohjaajista sekä viikottain vaihtuvista Teema-tunneista.

soittotunnit

Baterian, sambakoulun rumpuryhmän, soittotunnit järjestetään tuttuun tapaan keskiviikkoisin. Ensimmäisellä tunnilla harjoitellaan karnevaalisamban perusteita soitinten tekniikasta erilaisiin rytmeihin. Jälkimmäisellä tunnilla pääpaino on yhteissoiton harjoittelussa ja vaikeammissa rytmikuvioissa. Sunnuntain sambakoulutunnilla bateria säestää tanssituntia.

Bateria ottaa jatkuvasti mukaan uusia soittajia. Alkeistuntien kautta on mahdollista liittyä rumpuryhmään missä kohtaa kautta tahansa. Bateriassa opit soittamaan erilaisia karnevaalisambassa käytettäviä lyömäsoittimia, soittamaan osana isompaa ryhmää sekä tietysti pitämään hauskaa hyvässä porukassa! Tarvittavat soittimet saat tunnilta.

Lisätietoja soittotunneista saat baterian johtajalta Olli Poutiaiselta (olli.poutiainen@carioca.fi).

koronavirustilanne ja toimintamme

Tulemme toiminnassamme noudattamaan viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä ajankohtaiseen koronavirustilanteeseen liittyen, jotta jokainen voisi nauttia sambasta turvallisesti ja hyvillä mielin. Niin tanssi- kuin soittotunneilla pidämme turvavälit kunnossa ja huolehdimme käsiygieniasta. Maskeja tulee käyttää koulun tiloissa muutoin kuin tanssiessa. Vältetään turhia lähikontakteja ja tullaan koululle vain täysin terveinä! Mahdollisuuksien mukaan laitetaan treenivaatteet päälle ja täytetään vesipullo jo kotona, näin vältämme turhaa liikkumista koulun tiloissa. Pidetään omalta osaltamme huolta siitä, että harrastustoiminta voi jatkua. Kiitos kun toimit kanssamme vastuullisesti!