TANSSITUNNIT

YLEISTä

Tarjoamme useita erilaisia tanssitunteja, jotka mahdollistavat samban oppimisen perusteista aina showesiintymisiin. Tärkeintä meille on tarjota sinulle harrastus, jossa täyttyvät niin tanssin riemun kuin hyvän liikuntaharrastuksen edellytykset. Samban aloittaminen on helppoa; saavu lukujärjestyksen mukaiselle tunnille ja nauti!

Mukaan tunneillemme tarvitset vain tavalliset jumppavaatteet ja vesipullon sekä halutessasi sisälenkkarit/jumppatossut.

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista esim. tunteihin liittyen ensisijaisesti facebookryhmässämme ”Samba Carioca ry.” sekä Instagram-tilillämme @gressambacarioca. 

Tervetuloa tanssimaan!

syyslukukausi 2022

Syyslukukausi päästään aloittamaan ilman koronarajoituksia. Tunnit järjestetään normaalisti lähiopetuksena lukujärjestyksen mukaisesti. Tulethan tunneille kuitenkin ainoastaan terveenä. 

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista  kotisivuillamme, facebookryhmässämme ”Samba Carioca ry.” sekä Instagram-tilillämme @gressambacarioca. 

AIKUISET

TANSSITEKNIIKKA (perustaso)

Tunneilla opetellaan samba perusasioita, kuten samba no pé -askelta sekä käsien ja vartalon käyttöä. Lisäksi tutustutaan rytmiikkaan ja samban liikekieleen. Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, tule hiomaan tanssimuuvisi ja vartalonhallintasi priimakuntoon! 

KOREOGRAFIA 35 (vaihtuva taso)

Koreografia 35 -tunnilla harjoitellaan tammikuussa järjestettävän Cariocan 35-vuotis juhlashown tulevia koreografioita vaihtuvan ohjaajan opastuksella. Nämä tunnit ovat suljettuja koreografia-ryhmien omia tunteja ja osallistujat ovat sitoutuneet harjoittelemaan koregrafian ja esittämään sen tulevassa showssa. Tunnit ovat ryhmäläisille ilmaisia. Ilmoittautumiset ryhmiin alkavat heti kauden alettua ja ryhmiä on monen eri tasoisia. Seuraa tiedotuskanaviamme ja ilmoittaudu mukaan! Kysy ohjaajiltamme tarvittaessa apua ryhmän valintaan ja ilmoittautumiseen.

VAIHTUVA TEEMA (perustaso)

Vaihtuva teema-tunnin aihe nimensä mukaisesti vaihtelee viikoittain. Tunnilla voidaan keskittyä esimerkiksi käsien käyttöön, lantion hallintaan tai musiikin tulkintaan ja jonakin kertana puolestaan hikoillaan hullutreenin tahtiin.

SAMBAKOULUTUNTI (perus/keskitaso)

Sunnuntain perinteisillä sambakoulutunneilla opetus tapahtuu baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Tavallisesti sali on jaettu kahtia perus- ja jatkotasoon, joille kummallekin on oma opettajansa. Tunnit sopivat kaikille sambakoululaisille!

Lapset 3-6v

Perheen pienimmille tarjoamme tanssiharrastuksen täynnä iloa! Tunneilla lapset pääsevät kokemaan tanssin ja liikunnan riemun leikkiä unohtamatta. Tunneilla pienet sambaajat pääsevät myös aitoon karnevaalitunnelmaan kimaltavia asuja kokeilemalla!

Ryhmän ohjaajina toimivat showryhmämme fantasiat.

Lapset 7-10v

Isompien lasten tunneilla harjoitellaan samban perustekniikkaa sekä tehdään erilaisia ikätasoon sopivia koreografioita. Kannustavat ja myönteiset ohjaajamme pitävät huolen, että jokaisen tunnin jälkeen jokainen on oppinut jotain uutta ja saanut nauttia tanssista mukavassa seurassa!

Ryhmän ohjaajina toimivat showryhmämme fantasiat.