TANSSITUNNIT

YLEISTä

Tarjoamme useita erilaisia tanssitunteja, jotka mahdollistavat oppimisen samban perusteista aina showesiintymisiin. Tärkeintä meille on tarjota sinulle harrastus, jossa täyttyvät niin tanssin riemun kuin hyvän liikuntaharrastuksen edellytykset. Samban aloittaminen on helppoa; saavu lukujärjestyksen mukaiselle tunnille ja nauti!

Mukaan tunneillemme tarvitset vain tavalliset jumppavaatteet ja vesipullon sekä halutessasi sisälenkkarit/jumppatossut.

Tervetuloa tanssimaan!

kevätlukukausi 2022

Kevätkausi 2022 alkoi koronarajoitusten vuoksi aikuisten etätunneilla, mutta su 30.1. alkaen kaikki lukujärjestyksen mukaiset tunnit  järjestämään jälleen lähitunteina. 

Cariocassa haluamme pitää huolta jäsentemme terveydestä ja turvallisuudesta, jonka vuoksi suunnittelemme ja päivitämme tuntijärjestelyjämme vallitsevan tilanteen mukaan. Pidämme tunneillamme riittävät turvavälit sekä huolehdimme hygieniasta. Vaihdathan treenivaatteet mahdollisuuksien mukaan jo kotona, jolloin lähikontaktit koululla pysyy minimissään. Tulethan tunneille ainoastaan terveenä! 

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista  kotisivuillamme, facebookryhmässämme ”Samba Carioca ry.” sekä Instagram-tilillämme @gressambacarioca. 

 

AIKUISET

TANSSITEKNIIKKA (perustaso)

Tunneilla opetellaan samba perusasioita, kuten samba no pé -askelta sekä käsien ja vartalon käyttöä. Lisäksi tutustutaan rytmiikkaan ja samban liikekieleen. Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, tule hiomaan tanssimuuvisi ja vartalonhallintasi priimakuntoon! 

SHOW-TUNTI (avoin taso)

Tunti on suunnattu esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille ja sen tarkoitus on valmentaa jo esiintyvässä ryhmässä olevia tai sinne haluavia. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi kaikkea esiintymiseen liittyvää ja tarjolla on myös henkilökohtaista ohjausta. Esiintymistaitojen lisäksi tunnilla harjoitellaan Cariocan showryhmän koreografioita. Tunnille ei ole ennakko-osaamisvelvoitetta, vaan kaikki esiintymisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tuntien vaikeustaso vaihtelee viikoittain opetettavan sisällön mukaan. Tule rohkeasti kokeilemaan!

VAIHTUVA TEEMA (perustaso)

Vaihtuva teema-tunnin aihe nimensä mukaisesti vaihtelee viikoittain. Tunnilla voidaan keskittyä esimerkiksi käsien käyttöön, lantion hallintaan tai musiikin tulkintaan ja jonakin kertana puolestaan hikoillaan hullutreenin tahtiin.

SAMBAKOULUTUNTI (perus/keskitaso)

Sunnuntain perinteisillä sambakoulutunneilla opetus tapahtuu baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Tavallisesti sali on jaettu kahtia perus- ja jatkotasoon, joille kummallekin on oma opettajansa. Tunnit sopivat kaikille sambakoululaisille!

Lapset 3-6v

Perheen pienimmille tarjoamme tanssiharrastuksen täynnä iloa! Tunneilla lapset pääsevät kokemaan tanssin ja liikunnan riemun leikkiä unohtamatta. Tunneilla pienet sambaajat pääsevät myös aitoon karnevaalitunnelmaan kimaltavia asuja kokeilemalla!

Ryhmän ohjaajina toimivat showryhmämme fantasiat.

Lapset 7-10v

Isompien lasten tunneilla harjoitellaan samban perustekniikkaa sekä tehdään erilaisia ikätasoon sopivia koreografioita. Kannustavat ja myönteiset ohjaajamme pitävät huolen, että jokaisen tunnin jälkeen jokainen on oppinut jotain uutta ja saanut nauttia tanssista mukavassa seurassa!

Ryhmän ohjaajina toimivat showryhmämme fantasiat.