TANSSITUNNIT

YLEISTä

Tarjoamme useita erilaisia tanssitunteja, jotka mahdollistavat oppimisen samban perusteista aina showesiintymisiin. Tärkeintä meille on tarjota sinulle harrastus, jossa täyttyvät niin tanssin riemun kuin hyvän liikuntaharrastuksen edellytykset. Samban aloittaminen on helppoa; saavu lukujärjestyksen mukaiselle tunnille ja nauti!

Mukaan tunneillemme tarvitset vain tavalliset jumppavaatteet ja vesipullon sekä halutessasi sisälenkkarit/jumppatossut.

Tervetuloa tanssimaan!

Kevätlukukausi 2021

Kevätkausi 2021 alkaa edelleen koronavirustilanteen aiheuttamien poikkeusjärjestelyiden vallitessa. Cariocassa haluamme pitää huolta jäsentemme terveydestä ja turvallisuudesta, jonka vuoksi suunnittelemme ja päivitämme tuntijärjestelyjämme vallitsevan tilanteen mukaan.

Kevätkauden aloitamme poikkeuslukujärjestyksellä, jossa aikuisten tiistain ja sunnuntain tunnit pidetään online-tunteina Zoom-sovelluksen välityksellä. Lasten ja nuorten tunnit järjestetään normaalisti sambakoulun tiloissa. Seuraa tiedotteitamme, joista selviää tarkemmat ohjeet mm. ilmoittautumisten ja tuntimaksujen osalta.

AIKUISET

ONLINE-TUNNIT

Tiistain ja sunnuntain online-tunnit korvaavat aikuisten live-tunnit keväällä 2021 vallitsevien koronarajoitusten aikana. Tunnit ovat avoimen tason tunteja. Katso tarkemmat ilmoittautumis yms. tiedot ”Hinnasto”-sivulta.

TEKNIIKKA (avoin taso)

Tunneilla opetellaan perusasioita, kuten samban perusaskel samba no pé sekä käsien ja vartalon käyttöä. Lisäksi tutustutaan rytmiikkaan ja samban liikekieleen. Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, tule hiomaan tanssimuuvisi ja vartalonhallintasi priimakuntoon!

TEEMA (avoin/keskitaso)

Teema-tunnin aihe nimensä mukaisesti vaihtelee viikoittain. Tunnilla voidaan keskittyä esimerkiksi käsien käyttöön, lantion hallintaan tai musiikin tulkintaan ja jonakin kertana puolestaan hikoillaan hullutreenin tahtiin.

SAMBAKOULUTUNTI (avoin/keskitaso)

Sunnuntain perinteisillä sambakoulutunneilla opetus tapahtuu baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Tavallisesti sali on jaettu kahtia perus- ja jatkotasoon, joille kummallekin on oma opettajansa. Tunnit sopivat kaikille sambakoululaisille!

NUORET 11-15v

Nuorten tunneilla tutustut samban tekniikkaan ja liikekieleen sekä opit koreografioita suoraan Rion karnevaaleilta! Tunneilla keskitytään hyvän tekniikan osaamiseen sekä liikunnallisuuteen. Tunneilla harjoitellaan koko vartalon käyttöä tanssissa; jalat, lantio, hartiaseutu ja kädet. Tärkeintä tunneilla on tanssin ilo ja hyvä ryhmähenki. Nämä tunnit ovat täynnä energiaa!

Ryhmän ohjaajana toimii Sari von Flittner.

 

Lapset 3-6v

Perheen pienimmille tarjoamme tanssiharrastuksen täynnä iloa! Tunneilla lapset pääsevät kokemaan tanssin ja liikunnan riemun leikkiä unohtamatta. Tunneilla pienet sambaajat pääsevät myös aitoon karnevaalitunnelmaan kimaltavia asuja kokeilemalla!

Ryhmän ohjaajina toimivat Iida Korpela (iianko@utu.fi) ja Teija Sainio (teija.sainio@hotmail.com). 

Lapset 7-10v

Isompien lasten tunneilla harjoitellaan samban perustekniikkaa sekä tehdään erilaisia ikätasoon sopivia koreografioita. Kannustavat ja myönteiset ohjaajamme pitävät huolen, että jokaisen tunnin jälkeen jokainen on oppinut jotain uutta ja saanut nauttia tanssista mukavassa seurassa!

Ryhmän ohjaajina toimivat Suvi Sillanpää (suvi.e.sillanpaa@gmail.com) ja Liisa Ranta.