CARIOCAN TIEDOTE TOUKOKUU 2019

Mahtavaa toukokuun ja kesän alkua sambaperhe! Reilu kuukausi sambavuoden huipentumaan, Helsinki Samba Carnavaliin. Alkaako karnevaalikuume jo nousemaan? 😀

Ohjaajamme toivoisivat palautetta syksyn ja kevään tunneista, jotta voimme kehittää ja suunnitella sellaisia tunteja, joilla te haluatte käydä. Ilman palautetta emme voi tätä tehdä, joten kaikki risut ja ruusut otamme vastaan. Kaipaisitko lisää teematunteja? Onko tuntirakenne ollut tunneilla hyvä? Ovatko tunnit liian helppoja/haastavia/rankkoja vaiko juuri sopivia? Toivoisitko ohjaajilta jotain lisää, enemmän henkilökohtaista ohjausta yms?

Voit laittaa palautteen tanssivastaaville Elinalle tai Saaralle tai sähköpostilla tanssitunnit@carioca.fi

Muistutuksena vielä niille, jotka eivät karnevaaleille osallistu.
Jokisataman avajaisten yhteydessä Carioca esittelee tämän vuoden kulkueensa turkulaisille. 26.5. klo 13.45 Föri – Forum Marinum -välillä laulu raikaa ja tanssijalkaa vipattaa, tule kannustamaan ja kuuntelemaan! Ja ota kaverit mukaan myös!

Saamme vielä hetken nauttia yhteisistä viikkotunneista ennen kesätaukoa, joten tulettehan sankoin joukoin paikalle!

TOUKOKUUN TUNTITARJONTAA:

5.5. Iidan ja Elinan kanssa sulatellaan vappumunkit ja kohotetaan karnevaalikuntoa

7.5. Iida vie meidät karnevaalitunnelmiin, tehdään kulkuetanssiin sopivia liikkeitä ja harjoitellaan vielä esiintymistä ja liikkumista

12.5. ÄITIENPÄIVÄ, EI TUNTEJA

14.5. jatketaan Iidan kanssa karnevaalitunnelmissa

19.5. Hullutreeni Elinan kanssa! Nyt ne viimeisetkin mehut puristetaan irti kropasta kevätkauden viimeisen tunnin kunniaksi! Nilkkapainot mukaan!

 

Karnevaalien jälkeen sambakoulu hiljentyy kesän viettoon, ja palaamme toiseen kotiimme taas rentoutuneina ja levänneinä elokuun puolivälissä!