CARIOCAN TIEDOTE SYYSKUU 2019

Mukavaa syyskuun alkua! Sambakautemme on pyörähtänyt käyntiin mainiosti, olemme kiitollisia että salillemme on löytänyt niin paljon uusia innokkaita harrastajia ja tuntimme ovat täyttyneet hikisestä ja iloisesta meiningistä. Tästä on hyvä jatkaa pimenevään syksyyn, samba tuo iloa myös sateisiin ja koleisiin syysiltoihin!

Muistakaa antaa palautetta ohjaajille! Kehitämme jatkuvasti tunteja ja niiden rakennetta, teille paremmin sopivaksi. Palautetta voi antaa tuntien jälkeen suoraan ohjaajille, sähköpostilla tanssitunnit@carioca.fi tai palautelomakkeella, joka löytyy toimistosta.

Ensi viikonloppuna Tampereella vietetään Super Samba Weekendiä. Kaikkien suomisambaajien kokoontuminen huipentuu suomalaisiin ja kansainvälisiin huippuopettajiin ja viikonlopun aikana niin aloittelijat kuin pidempäänkin tanssineet saavat laadukasta ohjausta monipuolisesti ja tehokkaasti.
Viikonlopun kruunaa illanvietot, samba de roda, hyvä musiikki ja yhteishenki, jota ei voi kokea kuin sambatapahtumissa! Vahva suositus tälle viikonlopulle! Lisää tietoa Facebookin tapahtumassa.

Império do Papagaio 30v-juhlashow
Stadin oma sambakoulu ja Cariocan rakas kilpailija Papagaio juhlii 30-vuotista taivaltaan Helsingissä Savoy-teatterissa 2.11.2019!
Näytöksessä ovat mukana sambakoulun kaikki ryhmät. Pukuloistoa, tanssia, samban tyylilajeja perinteisestä huippumoderniin sekä tietenkin paljon nostalgiaa Papagaion 30 karnevaalivuodelta!

Varaa tällä lomakkeella sambakoulujen jäsenille tarkoitettu lippu! Nämä ovat parhaat paikat, ja Cariocalaiset pääsevät vierekkäin. Lipun voi ostaa myös lippu.fi, mutta sitten istut syrjemmällä! Lähetämme Papagaiolle lipputilauksen SU 29.9. klo 21.00, osta siis lippusi siihen mennessä – sen jälkeen lippuja saa vain lippu.fi kautta.

Alla lisätietoa tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/3600545029971495/

Cariocan pikkujoulut lauantaina 7.12.!
Perinteiset sambakoulumme pikkujoulut tulevat taas! Illan aikana esityksiä kaikilta ryhmiltämme, musiikkia ja ihanaa sambatunnelmaa. Luvassa myös yllätyksiä!
Pikkujoulut ovat avoimet kaikille sambailijoille, ota mukaan myös kaverit ja perheenjäsenet! Lämpimästi tervetuloa kaikki, merkkaa päivä jo kalenteriin ettei unohdu!

SYYSKUUN TUNTITARJONTAA
8.9. EI TUNTIA, mutta Super Samba Weekendissä pääsee tanssimaan ja soittamaan

15.9. Turun päivän Samba reggae
Turun Päivän kunniaksi Carioca tarjoaa ilmaiseksi menevän letkeän samba reggae -tunnin!
Salvadorista, Bahiasta, Brasilian koillisrannikolta tuleva samba reggae sopii kaikille niille, jotka rakastavat karibialaisia rytmejä ja letkeää meininkiä! Helposti omaksuttava mukaansatempaava rytmi imaisee mukaansa ja jalka nousee kuin itsestään. Tunnilla on hikitakuu, livenä soittavan rumpuryhmän tahdit jäävät kaikumaan korviin ja tunnilta jäänyt hyvä mieli jaksaa kantaa pitkälle seuraavaan viikkoon! Samba reggae sopii kaiken ikäisille ja kokosille liikkujille, mukaan tarvitset lenkkarit, juomapullon ja hikipyyhkeen. Mainion meiningin tarjoamme me!

Jos mieluummin soitat kuin tanssit, olet myös tervetullut rumpuryhmämme lauteille! Samba reggaen rytmit ovat helposti omaksuttavia myös soittajille, ja ammattitaitoinen ohjaajamme opastaa myös rytmien luojat reggaen saloihin. Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita!
Lämpimästi tervetuloa kaikki turkulaiset!

Syyskuun tiistaitunteja vietetään Saaran kanssa. Luvassa yläkropan liikkumisharjoituksia, lantiotekniikkaa, piruetteja, liikkumista ja hullua treeniä!