CARIOCAN TIEDOTE MARRASKUU 2019

Ohjaajat kehittävät jatkuvasti tanssitunteja ja omaa ohjaamista enemmän tanssijoita sekä sambakoulua palvelevaksi. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia vastaamaan lyhyeen palautekyselyyn koskien syksyn tunteja! Vastaaminen tapahtuu anonyymisti, joten risujenkaan antoa ei tarvitse pelätä! Vastaamiseen ei mene kuin minuutti ja pääset tekemään sen täältä. Vastaathan 17.11. mennessä, kiitos!

VIELÄ MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU ROHKEASTI MUKAAN!
Uskomaton Felipe Moris Cariocalla 22.-23.11.!!
Kauan unelmoitu, hartaasti suunniteltu ja vihdoin toteutumassa oleva workshop upean, lahjakkaan ja taitavan @gatodesalto n eli Felipe Morisin kanssa Turun Samba Cariocalla 22.-23.11.!

Pe 22.11. klo 19-21 Dancing with heels
Tällä workshopilla päästetään sisäinen diiva ulos, ja kurotetaan korkeuksiin. Felipen täydellisyyttä hipova korkkaritekniikka ottaa inspiraatiota muotinäytöslavoilta, sambamaailman isoimmilta diivoilta Riosta sekä tarkan teknisestä tanssista.
Tällä tunnilla ei tarvitse olla vuosia tanssinut sambista, mutta sinulla on hyvä olla jotain tuntumaa korkokengillä tanssimisesta.

La 23.11. klo 10-12 Samban perustekniikka
Tällä workshopilla rakennetaan tukevaa perustaa samban tekniikalle. Felipen tarkkaan ja yksityiskohtaiseen opetukseen jonottavat kaikki sambistat joka puolella maailmaa, ja nyt meillä on ainutkertainen tilaisuus kokea se omalla kotikoululla! Tule, näe, koe, valaistu! Tunti sopii kaikille.

Workshopien hinnat:
1 workshop 30€
2 workshopia 50€
Maksu VAIN käteisellä paikan päällä.

Ilmoittautuminen:
Sitova ilmoittautuminen Doodleen viimeistään 17.11.
https://doodle.com/poll/qepeaz79ryqigev2

Tutustu ennakkoon tämän hetken kuumimpaan divaan:
Instagram: @gatodesalto
Facebook: Felipe Moris – samba
Youtube: Samba World

Lue enemmän Felipestä jaa Facetapahtuma myös kavereille! Tätä ei kannata missata!

KARNEVAALITOUHUJA
Carioca lähtee edustamaan Turkua karnevaaleille koulun värein, eli sinivalkoisin siivin! Karnevaalitoimikunta 2020 kokoontui 27.10. ensimmäisen kerran ja pikkuhiljaa aloitellaan työstö kohti sambavuoden päätapahtumaa!
Aloihin ilmoittautuminen alkaa jo tämän vuoden puolella, siitä lisää infoa myöhemmin. Myös uusille karnevaaleista kiinnostuneille sambaajille on luvassa kunnon infopläjäys! Jos haluat olla mukana tekemässä ja suunnittelemassa ensi vuoden karnevaaleja mukavassa seurassa, ota yhteys karnevaalipäälliköihin ja liity karnevaalitoimikuntaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ja kaikenlaisia tekijöitä tarvitaan!

Karnevaalisauvaa heiluttelevat tänä vuonna Milja Holstila (tekninen karnevaalipäällikkö) ja Elina Nikkanen (visuaalinen karnevaalipäällikkö).

Biisiksi valikoitui vuoden 2006 karnevaaleillakin hoilattu Carioca bailaa (Festa Profana)!

Cariocan passistakokeet tammikuussa!! Luvassa taas koko illan show kun passistakokelaat kilpailevat soolotanssijoiden paikoista tulevilla karnevaaleilla. Tarkempi ajankohta selviää lähiaikoina!

MARRASKUUN TUNTITARJONTAA

10.11. ISÄNPÄIVÄ, EI TUNTEJA

17.11. Hikinen Reggae-tunti Duracel-pupu Terhin kanssa

Tämän viikon jälkeen teema- ja koreotunteihin on tulossa muutoksia pikkujoulujen lähestyessä, sillä alamme valmistautua sambakoululaisten kanssa pikkujouluissa esitettäviin koreografioihin. Tekniikkatunnit jatkuvat kauden loppuun asti normaalisti.

Neljällä kauden viimeisellä teematunnilla keskitytään Elinan kanssa perustason pikkujouluesitykseen, johon ovat kaikki sambakoululaiset tervetulleita! Kokeneita esiintyjiä ei tässä hommassa tarvita, sillä pääset kyllä mukaan vaikka ei esiintymiskokemusta ole vielä kerinnyt kertyäkkään! Pikkujoulut ovat mukava cariocalaisten yhteinen ilta, jossa halutaan antaa kaikille mahdollisuus esiintyä ilman minkäänlaista painetta suorituksesta! Liity siis joukkoon iloiseen! Pikkujoulut ovat myös oiva tapa tutustua muihin sambakoululaisiin rennossa ympäristössä.

Tiistain koreotunneilla tehdään Sarin kanssa hiukan haastavampaa koreografiaa samoin pikkujouluissa esitettäväksi.

Syyskauden päättäjäiset eli Cariocan pikkujoulut siis la 7.12. Quadralla! https://www.facebook.com/events/2207262446050745/