CARIOCAN TIEDOTE MAALISKUU 2020

SAMBA QUEEN FINLAND

Suomen ensimmäinen Samba Queen Finland – Semifinal Competition 2020 käydään jo ensi viikon lauantaina Helsingin Apollossa. Lavalla nähdään toinen toistaan upeampia sooloesityksiä, kun kilpailijat sambaavat finaalipaikastaan! Varsinainen finaali ja kilpailun voittaja kruunataan karnevaaliviikonloppuna Apollossa pe 12.6.2020. Kilpailussa on mukana myös Cariocalaisia, joten nyt kannattaa järjestää kimppakyytejä Helsingin suuntaan jotta saadaan semifinaalikilpailuun kunnon joutsenparvi kannustamaan kilpailijoita! Lippuja tapahtumaan voi ostaa sambakoululta rahastajalta ja lipun hinta 10e/kpl.

ROSEIRAN MEGALAUANTAI

Tampereella on luvassa kaksi huippua lauantaita täynnä sambatykitystä, kun Roseira järjestää ”Roseiran megalauantait” 14.3. ja 4.4. 2020. Lisää tapahtumien sisällöstä, aikatauluista ja hinnoista tapahtumasivulta https://www.facebook.com/events/700279720508680/ . Muista ilmoittautua doodle-linkin kautta ja suosia taas kimppakyytejä!

HSC

Helsingin sambakarneevalit tulla häämöttää ja ilmottautumisetkin uupuu vielä! Ei hätää, karnevaali-ilmottautumiset tulevat tämän viikon aikana erillisellä ilmoittautumiskaavakkeella.

Nähdään sambakoululla!