CARIOCAN TIEDOTE MAALISKUU 2019

Keväistä maaliskuuta samban ystävät!

Kesää kohti mennään ja yhä kirkkaampana edessä alkaa siintää Helsingin sambakarnevaalit. Kulkue on kova rutistus fyysisesti, joten nyt on aika kohottaa kuntoa karnevaaleja varten. Tiistain ja sunnuntain tunneilla keskitytäänkin myös kestävyyden lisäämiseen, joten osallistuthan aktiivisesti tunneille! 😀

Lauantaina 13.4. on luvassa Karnevaalisambaa aloittelijoille -workshop, jossa tutustutaan karnevaalisamban perusteisiin. Nyt myllyt laulamaan ja kaikki kiinnostuneet ystävät ja tuttavat tietoisiksi! Workshopiin voivat osallistua myös jo sambaa tanssineet, jotka haluavat kertausta perusteista. Lisätietoa täällä.

 

Cariocan showryhmä keikkailee!

Perjantaina 5.4. Varsinais-Suomen suurin burleskitapahtuma ”Hylätty Huvipuisto – Viimeinen Sammuttaa Valot” valtaa Kårenin, ja tapahtuman yhteistyökumppanina Carioca tuo showryhmänsä lavalle omalla sambashowllaan. Liput ja lisätietoa täältä: www.hylattyhuvipuisto.com

Pääsiäisviikonloppuna 20.-22.4. Carioca esiintyy Ranskan Carnaval de Denain -tapahtumassa 28 hengen kokoonpanolla! Tämä on upea tilaisuus näyttää suomisamban osaamista ulkomailla, tsemppiä valmistautumiseen koko porukalle!

Jos sinäkin olet kiinnostunut showryhmän toiminnasta ja haluaisit päästä kivoihin tapahtumiin esiintymään, ota yhteyttä tanssivastaaviin Saaraan tai Elinaan. Innostuneille ja motivoituneille esiintyjille ja aktiivijäsenille on tarvetta jatkuvasti.

 

MAALISKUUN TUNTITARJONTAA:

10.3. Saara ja Iida vetävät hikisen tunnin uusimpien Rio-trendien siivittämänä.

12.3. Iida tarjoilee sekä perus- että jatkotason tunneilla liikkeiden yhdistämistä ja kuminauhamaista liikekieltä.

17.3. Saara ja Iida jatkavat liikkeiden yhdistämisharjoituksilla.

19.3. Saaran kanssa treenataan tanssien liikkumista.

24.3. Hullutreeni Elinan kanssa! Nilkkapainot, vesipullo ja hikipyyhe mukaan.

26.3. jatketaan Saaran kanssa sulavasti liikkuen.

31.3. Elinan ja Terhin kanssa hikoillaan liikkumista harjoitellen.