CARIOCAN TIEDOTE LOKAKUU 2019

Mukavaa lokakuuta!

Karnevaaliasiaa: Cariocan hallitus päätti, ettei koulumme kilpaile tulevilla Helsingin karnevaaleilla. Lähdemme kuitenkin tietysti Cariocaa edustamaan mahdollisimman isolla kulkueella, mutta uutta enredoa tai vaunuja emme tänä vuonna tee resurssipulan vuoksi.
Kaikille halukkaille löytyy paikka kulkueessa, joten vanhat ja uudet koulumme jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita kulkueeseen. Kulkueen hahmottelu ja alojen eli erilaisten ryhmien suunnittelu alkaa nyt lokakuussa, joten lisää infoa hiukan myöhemmin.

Helsinki Samba Carnaval on sambavuoden kohokohta, joten kannattaa ehdottomasti tulla mukaan! Eri tasoisia ryhmiä löytyy jokaiselle tanssijalle!
Ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan juhliva HSC järjestetään 12.-13.6.2020.

Paljon on tullut kyselyitä tanssikengistä. Tässä muutama linkki, mistä kenkiä voi tilata:
Silikonisia tanssikenkiä: 
https://www.arrivefashion.com.br/gladiadora-arrive-081
Perinteisempiä sambakenkiä:  https://www.brazilcarnivalshop.com/collections/samba-shoes
Lattarimaisempia sirompia kenkiä: 
http://www.ttdancewear.com/Samba-Dance-Shoes/Free-Shipping-Wholesale-Gold-Samba-Dance-Platform-Heels

Tanssipuodista Turussa voi käydä sovittamassa lattarikenkiä, jos haluaa aloittaa hiukan matalammilla koroilla.
Myös Ebaystä tai Aliexpressistä kannattaa myös tsekata edullisia lattarikenkiä, jos ei halua panostaa ”väliaikaisiin harjoituskenkiin” niin paljoa.
Facebookissa on ryhmä nimeltään Sambameri, mistä voi löytää vähän käytettyjä kenkiä ja muita samban oheistuotteita huokeaan hintaan.

Huomaattehan, että kengät koot ovat useassa kaupassa ilmoitettu brasilialaisen mittakoon mukaan, joka eroaa Suomessa käytettävistä koista (EUR 38 on BRA 36). Kysäise tunnilla rohkeasti muilta tanssijoilta, jos haluat testata kokoa ennen ostoa!

Samba meets Rock! Cariocan ja Flesh Roxonin keikka Turun Apollossa pe 18.10.!
Nyt on ainulaatuinen tilaisuus nähdä ensimmäistä kertaa Suomessa ”Zombie Sambaa ja Horror Punkia”.

Tule kokemaan unohtumaton spektaakkeli, jossa Samba Carioca esittää häkellyttävän Zombie Shown yhdessä Action Rock & Horror Punk -yhtye Flesh Roxonin kanssa.

Tätä showta et halua missata! Cariocan keikat ovat yleensä yksityistilaisuuksia, joten nyt kannattaa tulla katsomaan, kun showryhmä pistää parastaan.

HUOM HUOM HUOM!! Ostathan liput ennakkoon, jotta keikka saadaan varmistettua!!
Ennakkoliput 10€ (ovelta 15€): https://www.ticted.com/fi/events/4779

Uskomaton Felipe Moris Cariocalla 22.-23.11.!!
Kauan unelmoitu, hartaasti suunniteltu ja vihdoin toteutumassa oleva workshop upean, lahjakkaan ja taitavan @gatodesalto n eli Felipe Morisin kanssa Turun Samba Cariocalla 22.-23.11.!

Pe 22.11. klo 19-21 Dancing with heels
Tällä workshopilla päästetään sisäinen diiva ulos, ja kurotetaan korkeuksiin. Felipen täydellisyyttä hipova korkkaritekniikka ottaa inspiraatiota muotinäytöslavoilta, sambamaailman isoimmilta diivoilta Riosta sekä tarkan teknisestä tanssista.
Tällä tunnilla ei tarvitse olla vuosia tanssinut sambista, mutta sinulla on hyvä olla jotain tuntumaa korkokengillä tanssimisesta.

La 23.11. klo 10-12 Samban perustekniikka
Tällä workshopilla rakennetaan tukevaa perustaa samban tekniikalle. Felipen tarkkaan ja yksityiskohtaiseen opetukseen jonottavat kaikki sambistat joka puolella maailmaa, ja nyt meillä on ainutkertainen tilaisuus kokea se omalla kotikoululla! Tule, näe, koe, valaistu! Tunti sopii kaikille.

Workshopien hinnat:
1 workshop 30€
2 workshopia 50€
Maksu VAIN käteisellä paikan päällä.

Ilmoittautuminen:
Sitova ilmoittautuminen Doodleen viimeistään 17.11.
https://doodle.com/poll/qepeaz79ryqigev2

Tutustu ennakkoon tämän hetken kuumimpaan divaan:
Instagram: @gatodesalto
Facebook: Felipe Moris – samba
Youtube: Samba World

Lue enemmän Felipestä jaa Facetapahtuma myös kavereille! Tätä ei kannata missata!

LOKAKUUN TUNTITARJONTAA:
Lokakuun tiistaitunnit vietetään Iidan ja Elinan kanssa. Luvassa paaaaljon tuliaisia Euroopan Samba Congressista, tule mukaan!

13.10. Terhin kanssa bailataan reggaen tahtiin
20.10. Syyslomallakin tanssitaan! Normaali sambakoulutunti pidetään Iidan ja Saaran tahtiin.

Pikkujoulut 7.12.
Cariocan perinteiset pikkujoulut tulevat taas! Luvassa mukavaa yhdessäoloa, paljon esityksiä eri ryhmiltä sekä musiikkia, tanssia ja naurua koko illan ja yön! Varaa kalenterista päivä ja liity joukkoon iloiseen! Ilta on avoin kaikille vauvasta vaariin (esitysten jälkeen K18), ota mukaan myös ystävät ja sukulaiset.
Cariocan syyskausi loppuu myös tähän päivään, tammikuussa tanssitaan ja soitetaan taas!