CARIOCAN TIEDOTE KESÄKUU 2020

Hei taas pitkästä aikaa! Toivottavasti olette pysyneet terveinä ja treenanneet Cariocan #karanteenisamba -haasteiden mukana ja käyneet myös muiden koulujen online-tunneilla!

KESÄTUNNIT

Koska kevätkausi tyssäsi kuin seinään koronan vuoksi, olemme päättäneet järjestää kesäkuussa paljon toivottuja kesätunteja! Tunnit pidetään sambakoulun pihalla säävarauksella ja baterian säestämänä. Tunnit ovat maksuttomia ja tasoltaan avoimia. Haluamme edelleen huolehtia kanssasambaajien turvallisuudesta, joten tulethan tunneille vain täysin terveenä. Ja niin mukavaa kun onkin nähdä sambakavereita taas pitkästä aikaa, pidetään silti turvavälit toisiimme. Toivomme myös että täytät vesipullosi jo kotona.

Kesätunnit keskiviikkoisin 3.6., 10.6., 17.6. sekä 24.6. klo18-19.

KARNEVAALIPÄIVÄ 13.6.

Vaikka emme tänä vuonna pääsekään nauttimaan paikan päälle Helsingin sambakarnevaaleista, varaa kalenteristasi silti aikaa aikaa kyseiselle päivälle. SSKL lähettää karnevaalipäivänä livelähetystä eri puolelta Suomea, joten päivä on silti täynnä sambaa vaikka emme kaikki pystykään olemaan fyysisesti samassa paikassa. Myös Carioca osallistuu Turusta käsin päivän tapahtumaan, joten pysy kuulolla, koska haluamme myös Sinut mukaan! 🙂 Tarkka aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin. Kannattaa laittaa viimeistään nyt Samba Carioca, SSKL että HSC seurantaan somessa, niin saat viimeisintä tietoa missä tapahtuu ja mitä.

Instagram: gressambacarioca, suomensambakoulujenliitto, helsinkisambacarnaval. Facebook: Samba Carioca ry, Suomen sambakoulujen liitto, SSKL, Helsinki Samba Carnaval

Nähdään taas samban merkeissä!