Kevään 2017 lasten ja nuorten tunnit


Samba Cariocan kevätkausi starttaa kiireisissä merkeissä heti vuodenvaihteen jälkeen; kevättalvella on luvassa Cariocan hieno 30-vuotisjuhlashow Turussa. Lasten sambaryhmä esiintyy show´ssa myös, mutta keväällä uusia pieniä tanssijoita ei mukaan mahdu, sillä ryhmät ovat täynnä.

Mikäli samba harrastuksena kiinnostaa, voit ilmoittautua jonotuslistalle. Syksyllä mukaan mahtuu taas! 3-6-vuotiaita  ohjaavat Riia Tuisku ja Livia Mattila. 7-10-vuotiaiden lasten ryhmää ohjaa Ninni Lindqvist. Lisätiedot ja ilmoittautumiset ryhmiin nuorempien lasten osalta riia.tuisku@kolumbus.fi ja vanhempien lasten osalta ninni.kulawong@gmail.com.

Nuorten ryhmän osalta tiedusteluihin vastaa ohjaaja Sari von Flittner. Nuorten ryhmä on tarkoitettu 11-15-vuotiaille, heille on tarjolla torstaisin teinisamba klo 18.00-19.00. Yhteydenotot: sari.flittner@suomi24.fi.