Cariocan rumpuryhmä hakee uusia soittajia!


Jos olet kiinnostunut oppimaan soittamaan sambaa ja pidät porukassa soittamisesta, olet löytänyt paikkasi! 🙂 Cariocan bateria, eli rumpuryhmä, hakee joukkoonsa uusia soittajia. Treenaamme keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 ja sunnuntaisin säestämme yhdistyksemme sambakoulutuntia klo 18.00-19.30. Ryhmässämme on hyvin eri ikäisiä ja tasoisia soittajia, joten voit rohkeasti liittyä mukaan kokeilemaan. Tärkeintä on, että sinulla on kiinnostus ja motivaatio treenata sekä tunneilla että vapaa-ajalla. Tarvittavat soittimet saat tunnilta, joten riittää kun tuot innostuneen itsesi paikalle!

Aloita bateriassa uusi mukava ryhmämuotoinen musiikkiharrastus tai tule syventämään ja kehittämään jo olemassaolevaa musiikillista osaamistasi!

KATSO TÄSTÄ video baterian soitosta harjoituksissa.

Tervetuloa! 🙂

Lisätiedot: Olli Poutiainen, olli.poutiainen@gmail.com, p. 044 066 0683