CARIOCAN TIEDOTE TAMMIKUU 2019

Liikuttavaa Uutta Vuotta 2019 kaikki cariocalaiset! Uusi vuosi pyörähtää käyntiin uusin kujein ja kukaan ei varmasti malta odottaa kauden alkamista! Tammikuussa on myös parasta se, että karnevaalihulinat alkavat heti pyörimään täysillä, ja tahti kovenee vaan mitä lähemmäs kesäkuuta tullaan. 😉 Pipoista kiinni ja menoks!

Ei joudu enää kauaa odottelemaan, että pääsee taas sambailemaan, nimittäin tunnit alkavat taas 13.1. kaikille ilmaisella sunnuntain sambakoulutunnilla! Muistattehan jakaa tietoa myös kavereille, että saadaan taas tupa täyteen ja paljon uusia innokkaita sambaajia iloiseen joukkoomme. Facebookin eventiin pääset täältä.

Facebookissa on myös käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa 10 kerran kortin tunneille. Klikatkaa siis itsenne Cariocan face-sivulle osallistumaan. Tätä kilpailua saa myös mielellään jakaa. 🙂

 

Lauantaina 19.1. on Cariocalla Suomen sambakoulujen baianoille tarkoitettu Samba de roda com as baianas Finlândesas -tapahtuma. Illan samba de rodaan ovat tervetulleita kaikki koko perheen voimin sambaamaan ja pitämään hauskaa baianoiden esimerkkiä seuraten. Lisätietoa Facebookin eventissä.

Cariocan showryhmä hakee jatkuvasti uusia kiinnostuneita esiintyjiä joukkoonsa. Baianat, fantasiat ja passistat ovat erillisiä ryhmiä, joilla kaikilla on oma vaatimustasonsa ryhmään pääsemiseksi. Jos olet kiinnostunut esiintymisestä ja haluaisit lisätietoja toiminnasta, ole yhteydessä tanssivastaaviin Elinaan tai Saaraan.

 

Cariocan tunnit säilyvät ennallaan keväällä, tässä vielä muistutuksena lukujärjestys:

Cariocan tunnit on jaettu eri ikäisille ja tasoisille tanssijoille.

Lasten ja nuorten ryhmiin otetaan mahdollisuuksien mukaan lisää tanssijoita, ota yhteyttä ohjaajiin, jos ryhmät kiinnostavat!

 

Lasten tunnit (3-10-vuotiaat)
Cariocalla alle 10-vuotiaat sambaajat on jaettu kahteen ryhmään: 3-6-vuotiaisiin Untuvikkoihin sekä 7-10-vuotiaisiin. Pienten tunti kestää 30 minuttia, isompien 45 minuuttia.

Untuvikkojen tunneilla harjoitellaan rytmiikkaa, vartalon hallintaa ja helppoja tanssiaskelia. Ryhmävastaavana toimii Mari Heikkilä, puh. 040 573 9252.

7-10-vuotiaiden puolella enenevissä määrin keskitytään samban askeleisiin ja vartalon käyttöön. Jos mukava liikuntaharrastus houkuttaa, otathan yhteyttä ohjaaja Suviin: suvi.e.sillanpaa@gmail.com, puh. 040 776 4742.

Teinitunnit (11-16-vuotiaat)
Teinitunnit ovat jo askeleen verran vaativampia tunteja Cariocan nuorille tanssijoille, hikeä ja hauskanpitoa unohtamatta! Näillä tunneilla harjoitellaan monipuolisesti sambaa muun muassa lantion käyttö, samba no pé sekä samban polyrytmisyys huomioiden. Jos teiniryhmä kiinnostaa, otathan yhteyttä ohjaaja Mariaan: mr0052@edu.turku.fi.

 

AIKUISTEN TUNNIT:

Samba taso 1
Tunneilla opetellaan perusasioita, kuten samban perusaskel samba no pé:ta, vartalon käyttöä ja helppoja koreografioiden pätkiä. Kun haluat lisää haastetta, voit halutessasi siirtyä samban jatkotunnille. Konsultoi ohjaajia tarvittaessa, jos olet epävarma tasostasi.

Samba taso 2
Tunneilla keskitytään tanssitekniikkaan sekä monipuolisempaan vartalon käyttöön. Tasoltaan hieman haasteellisempi tunti, joka tarjoaa tekniikkaa, koreografioita ja valtavasti enemmän hikeä. Tämän tason tunneilla on hyvä osata nopea samba no pé -askel.

Sambakoulutunnit
Sunnuntain perinteisillä sambakoulutunneilla opetetaan sambaa vaihtuvien opettajien johdolla. Tanssinopetus tapahtuu baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Tunti sopii kaikille sambakoululaisille!

 

TAMMIKUUN TUNTITARJONTAA:

13.1. Ilmainen sambakoulutunti kaikille! Ohjaajina Elina ja Saara.

15.1. klo 18-19.15 samban perusaskeleen intensiivitunti, joka sopii kaikille! Huomioi aikataulu! Ohjaajana Elina (yhdistetty tunti, ei jatkotuntia tänä päivänä).

20.1. jatketaan Elinan ja Saaran kanssa samba no pé:n parissa.

22.1. Saara jatkaa perustason ja jatkotason kanssa perusaskeleen opettelua ja hiomista.

27.1. Vuoden ensimmäinen Hullutreeni Elinan kanssa! Lenkkarit ja nilkkapainot (halutessasi) mukaan ja hikoilemaan baterian tahtiin!

29.1. Saaran kanssa perusaskeleen opettelua ja hiomista.

Aikataulu on alustava, ajankohtaisen viikkotiedotteen löydät aina maanantaisin Samba Carioca ry:n Facebook-sivulta.

 

Keskiviikkoisin klo 18-20 on rumpuryhmämme, baterian, tunti. Tunneilla tutustutaan karnevaalisamban perusrytmeihin ja harjoitellaan yhteissoittoa. Tunnit ovat kaikille jäsenille ilmaisia ja huippuohjauksessa pääset varmasti sambarytmien saloihin! Bateriassa soittaminen on hyvä soittoharrastus ja mukavaa yhdessä tekemistä. Soittotunneille ovat lämpimästi tervetulleita myös tanssijamme, jos olet esim. kiinnostunut kehittämään rytmiikkaasi ja musiikintuntemustasi. Kaiken lisäksi tunneilla on huippuhauskaa! Lisätiedot: olli.poutiainen@gmail.com

 

Ihanan inspiroivaa sambakevättä kaikille! Nähdään quadralla!