KARNEVAALITIEDOTE NRO 2

Hei vaan kaikki sambaajat!

Karnevaalitoimikunta on saanut kulkuekertomuksen, eli enredon jo hyvään malliin ja alojen roolit alkavat hahmottua. Pukutiimi työstää pukusuunnitelmia, ja vaunusuunnitelmatkin alkavat valmistua.

Karnevaalityöryhmä ottaa mielellään vielä uusia jäseniä ydintiimiin. Jos haluat hauskaa ja palkitsevaa puuhastelua elämääsi, ota yhteys karnevaalipäälliköihin Heidi Sarmakseen ja Saara Litovuohon, he lisäävät sinut työryhmään.

Enredomme käsittelee vuonna 2019 siis tekoälyä. Mietimme ihmisen ja koneen suhdetta toisiinsa, inhimillisyyden ja epäinhimillisyyden rajoja alati koneellistuvammassa maailmassa. Voiko kone korvata ihmisen? Pystyykö ihminen koneellistamaan itsensä?

Passistoiksi vuodelle 2019 valittiin passistakokeen kautta viikko sitten Elina, Iida, Maria ja Saara. He ilmentävät kulkueessa vapaata tahtoa. Onko ihmisellä vapaa tahto? Onko koneella vapaa tahto? Kuljemmeko ennalta määrättyä rataa vai onko päätöksillämme merkitystä?

Destaque-katselmus pidetään su 4.11. klo 14-15.30. Destaquepaikat ja pukupiirrokset tulevat koulun ilmoitustaululle su 28.10. Halukkaat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa tiettyä destapaikkaa kohtaan, tai yleisesti katselmukseen ilmoitustaululla olevaan lomakkeeseen. Ilmoittautumisaika päättyy 3.11. Katselmuksen pitäjät, tanssivastaavat Saara ja Elina, tekevät lopullisen päätöksen rooleihin sopivista tanssijoista.

Jos et pääse destaque-katselmukseen ja paikka destana kulkueessa kiinnostaa, ota yhteys Saaraan.

Karnevaalitiedotusta uusille jäsenille pidetään ti 13.11. klo 17 ja su 18.11 klo 16. Tule kuuntelemaan yleistä infoa karnevaaleista, kulkueen ryhmistä (= aloista) jotka sopivat ensikertalaisille sekä karnevaalipukujen tekemisestä. Infotilaisuuteen osallistuminen ei sido mihinkään, mutta saattaa tuoda innostusta osallistua sambavuoden kohokohtaan! =) Myös muilla tunneilla pidetään pieniä tietoiskuja karnevaaleista, ja voit toki tulla kyselemään ohjaajilta mieltäsi askarruttavia asioita.

Ilmoittautumiset aloihin alkavat 13.11. Alojen pukukuvat tulevat koulun ilmoitustaululle niin ikään viimeistään 13.11.

Pukutiimiläiset tarvitsevat apuanne!
Karnevaalipukuihin pyritään käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Jos kotoasi löytyy näitä ja haluat lahjoittaa ne yhteiseen hyvään, tuo koululla olevaan keräyspisteeseen:

– CD-levyjä
– muovisia pullonkorkkeja (sinisiä, mintunvihreitä, keltaisia, violetteja)
– alumiinisia pullonkorkkeja
– johtoja (sinisiä, keltaisia)
– kirkkaita juomapulloja
– alumiinisia tai muovisia putkia/letkuja, haitariputkia

Pienistä pahvilaatikoista kenkälaatikon kokoisiin ja jopa ehkä vähän siitä suurempiin laatikoihin on tarvetta keväällä. Voit alkaa hamstrata niitä kotiisi jo valmiiksi, vaunutalkoissa tullaan näitä tarvitsemaan!

 

 

Lue myös ensimmäinen karnevaalitiedote:

KARNEVAALITIEDOTE NRO 1