CARIOCAN TIEDOTE LOKAKUU 2019

Hei ja kivaa alkanutta syksyä samban ystävät! Tunneilla on ollut kivasti osanottajia, kiva, että olette tykänneet uusituista tunneistamme! Palautetta saa antaa koko kauden ajan vaikka joka tunnin jälkeen, kehitämme toimintaamme jatkuvasti!

Olettehan muistaneet mainostaa pikkujoulukeikkojamme? Showryhmäläisemme ovat valmiita ilahduttamaan yleisöä vaikka pikkujouluissa, lisätietoa saa myynti@carioca.fi.

Viime kuussa lähetettiin sähköpostilla jäsenlaskut. Olethan muistanut hoitaa maksun?

Nyt niitä saa taas! Nimittäin suosittuja suomisambaleggareita! Värinä on sinivalkoinen. Tilaukset jekaja@hotmail.com 20.10. mennessä ja maksu myös suoritettava tähän mennessä.

Maksuohjeet:
Saaja: Samba Carioca ry
Tilinro IBAN: FI70 5710 0450 6915 55 (Osuuspankki)
Viite: 1025 (ei viestejä viestikenttään)

 

Myös Cariocan omat jäsentuotteet tulevat taas tilaukseen! Haluaisitko Cariocan logolla varustetun hupparin, treenipaidan tai vaikka repun?
Mallikappaleet tulevat koululle hypisteltäviksi lähiaikoina ja tilauslinkki ja maksuhjeet tiedotuskanaviin tämän kuun aikana. Stay tuned!

 

PASSISTAKOKEET LA 6.10. klo 18

Karnevaalipassistat eli karnevaalien teknisesti vaativimman alan tanssijat valitaan passistakokeella lauantaina 6.10. Tilaisuus on avoin kaikille ja iltaan toivotaankin iso kannustava yleisö passistakokelaiden tueksi. Luvassa upeita sooloja koulumme parhailta tanssijoilta, niitä kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan – ja kannustamaan, sillä yksin yleisön ja samba-alan asiantuntijoista koostuvan tuomariston eteen esiintymään meneminen on iso juttu kenelle tahansa.

Ilta jatkuu kaikille yhteisellä illanvietolla, bateria soittaa ja tanssilattia on vapaa! Tule tutustumaan muihin sambakoululaisiin ja fiilistelemään tulevia karnevaaleja! Tapahtuman Facebook-sivun löydät täältä.
Illan aikana luvassa esityksiä myös muilta showryhmäläisiltä! Voit ottaa mukaan myös ystävät ja sukulaiset! Lapset ovat tervetulleita seuraamaan koetta, mutta kokeen jälkeen illanvietto on K18.

 

LOKAKUUN TUNTITARJONTAA:

2.10. klo 18-19.15 jatketaan Terhin kanssa musiikin kuuntelulla. Taso on avoin kaikille, huomioi aikataulu!

7.10. EI OLE TUNTEJA! Lepopäivä passistakokeiden jälkeen. Tervetuloa tanssimaan kuitenkin lauantaina! =)

9.10. viilataan Terhin kanssa no pén askellusta ja musiikin kuuntelua. Ja näiden yhdistämistä!

14.10. tanssi + bateria Terhin, Livian ja Ollin johdolla. Kuunnellaan musiikkia ja tanssitaan!

16.10. SYYSLOMA, EI TUNTEJA

21.10. SYYSLOMA, EI TUNTEJA

23.10. tutustutaan Terhin kanssa tanssin eri elementteihin. Oletko sinä maa, tuli, vesi vai ilma?

28.10. Reggaeta Terhin johdolla! Jätä korkkarit kotiin, tällä tunnilla groovataan oikein huolella, tervetuloa veivaamaan!

30.10. jatketaan elementtien parissa Saaran ja Elinan kanssa.

 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

4.11. Destaque-katselmus tuleville karnevaaleille

4.11. Yhdistyksen syyskokous kaikille jäsenille

17.11. Vuoden 2018 suomenmestari Samba Tropical täyttää 15 vuotta ja tarjoaa huikean shown kaikille samban ystäville Seinäjoella! Facebook-eventissä lisää tietoa tapahtumasta.

25.11. Roseiran Festa de Novembro – oppilasnäytös Tampereella. Lisätietoja täältä.

8.12. Cariocan pikkujoulut