CARIOCAN TIEDOTE SYYSKUU 2018

Syksy saapuu, mutta onneksi kuuma meininki jatkuu quadralla! On ollut kiva nähdä paljon uusia ja vanhoja harrastajia innokkaina kauden ensimmäisillä tunneilla, toivottavasti saamme nauttia näistä fiiliksistä koko sambavuoden. Perustason tunneille voi tulla mukaan missä tahansa kohtaa kautta, joten kaikki ystävät ja sukulaiset myös mukaan tunneille! =)

Muistakaa antaa palautetta tanssitunneista ohjaajille, näin voimme kehittää opetusta teidän toiveidenne mukaan. Palautetta voit antaa joko suoraan tuntien jälkeen ohjaajalle, nimettömästi koulun pöydällä olevaan palautelaatikkoon tai tanssivastaaville Elina Nikkaselle tai Saara Litovuolle (tanssitunnit@carioca.fi). Kiitämme jo annetuista palautteista!

Jos ette ole vielä tiedotusfoorumeilla, nyt kannattaa sinne liittyä! Ajankohtaiset tiedot tanssitunneista, muutoksista ja tapahtumista löydät Facebookissa Samba Carioca ry –ryhmästä.
Myös Cariocan olkkari ja G.R.E.S. Samba Carioca kannattaa ottaa seurailuun. Instagramissa olemme @gressambacarioca.

Viime vuoden karnevaalipukujen ja sulkalainojen palautukset (yms. sovitut lainat) tulee toimittaa koululle tai Jenni Janatuiselle viimeistään syyskuun loppuun mennessä. Korjatkaa rikki menneet puvut jo valmiiksi ja peskää pestävissä olevat puvun osat. Voitte jättää tavarat ompelimon pöydälle (ei lattialle). Jos on kysyttävää, niin alanne pukuvastaava tai Jenni auttavat.

Lasten tuntien kausi-/vuosimaksut voi maksaa vielä maanantaina 3.9. Rahastaja on koululla koko illan. Maksuvälineinä toimivat käteinen ja kortti.

Jäsenmaksulaskut lähetetään kaikille jäsenille sähköisesti syyskauden aikana. Tästä tulee erikseen tiedotus, kun laskut ovat lähteneet. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, nyt on hyvä aika päivittää se myös jäsenlistalle. Muutostilanteissa laita viestiä Rikulle riku.aho@carioca.fi.

Pikkujoulukausi lähestyy ja Cariocan showryhmä valmistautuu keikoille! Jos sinulla, ystävälläsi/tutullasi tai yritykselläsi on tulossa juhlat tai muu tapahtuma, tulee showryhmämme mieluusti esiintymään ja pistää bileet toiselle levelille! Teemme keikkoja eri kokoonpanoilla, joten keikan rakenne on sovittavissa juuri tapahtumaan sopivaksi. Lisätietoa ja hinnat myynti@carioca.fi. Muistakaa mainostaa showryhmäämme myös omilla foorumeillanne! =)

Paljon on tullut kyselyitä tanssikengistä. Tässä muutama linkki, mistä kenkiä voi tilata:

Silikonisia tanssikenkiä: https://www.arrivefashion.com.br/gladiadora-arrive-081
Perinteisempiä sambakenkiä: https://www.brazilcarnivalshop.com/collections/samba-shoes
Lattarimaisempia sirompia kenkiä: http://www.ttdancewear.com/Samba-Dance-Shoes
Facebookissa on ryhmä nimeltään Sambameri, mistä voi löytää vähän käytettyjä kenkiä ja muita samban oheistuotteita huokeaan hintaan.

Huomaattehan, että kengät koot ovat useassa kaupassa ilmoitettu brasilialaisen mittakoon mukaan, joka eroaa Suomessa käytettävistä koista (EUR 38 on BRA 36). Kysäise tunnilla rohkeasti muilta tanssijoilta, jos haluat testata kokoa ennen ostoa!

 

SYYSKUUN TUNTITARJONTAA:

Perustason tunnit on tarkoitettu kaikille taitotasosta riippumatta. Tunneilla käydään läpi samballe ominaisia liikkeitä sekä kehitetään liikkuvuutta ja tekniikkaa. Yleishyödyllinen tunti myös pidempään tanssineille!

Seuratkaa myös tiedotuskanavia, koska tiistain teematunnit vaikuttavat aikatauluun. Aikataulun voi tarkistaa myös nettisivujen kalenterista. Sunnuntaitunnit aina samaan aikaan 17-18.30.

2.9. Samba-reggaeta Terhin johdolla

4.9. klo 18-19.15 Jatketaan samban perusaskeleen parissa Elinan ohjauksessa. Huomioi poikkeuksellinen aikataulu! Tunti sopii kaikille.

9.9. hikoillaan no pé -harjoitusten parissa perustasolla Livian ja jatkotasolla Saaran tahdissa.

11.9. Teemana kädet ja yläkroppa! Perus- ja jatkotason ohjaa Saara. Siirrymme kalenterin mukaiseen tuntiaikatauluun, eli perustaso (taso 1) klo 17.30-18.45 ja jatkotaso (taso 2) klo 19-20.15

16.9. CRAZYYYY treenausta, Hullutreeni-tunti Elinan ja baterian kanssa! Tunti sopii kaikille, sambatykityksen ohessa kasvatetaan lihaskuntoa ja laitetaan hiki ja maitohapot jylläämään. Ota mukaan hikipyyhe ja lenkkarit ja tule katsomaan, mistä on kyse!

18.9. Kerrataan alkukauden tunneilla käytyjä harjoitteita Elinan kanssa. Perustaso klo 17.30-18.45 ja jatkotaso klo 19-20.15.

23.9. Paljon toivottu musiikin teematunti Terhin johdolla! Ilman musiikkia ei ole tanssia, joten tällä tunnilla opetellaan sambamusiikin perusasioita tanssimisen lomassa.

25.9. klo 18-19.15 jatketaan musiikkiteemalla. Ohjaajana Terhi. Tunti sopii kaikille, huomioi poikkeuksellinen aikataulu!

30.9. musiikkiteema jatkuu ja nyt päästään vuorovaikutukseen baterian kanssa oikein kunnolla. Soitettuun musiikkiin reagoiminen tanssien on yksi samban kulmakiviä, ja tällä tunnilla keskitytään siihen. Ohjaajina perustasolla Livia ja jatkossa Terhi.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

14.10. Kaikille sopiva yhteinen soittotunti Ollin kanssa

28.10. Reggae