CARIOCAN TIEDOTE TOUKOKUU 2018

Hei Hei Hei!

5 viikkoa karnevaaliin! Puku- ja vaunutyöstäminen käy kuumana, mutta vielä on paljon tehtävää! Kulkueemme destaquet ja muut ahkerat sambakoululaiset ovat pakertaneet yhteistalkoissa koko kevään ja toivovat apua vaunukoristeiden tekoon ihan jokaiselta, joka on osallistumassa tanssimaan tai soittamaan kulkueeseen. Pienikään apu ei ole turhaa, ja tarvittaessa voi askarteltavaa ottaa myös kotiin. Vältetään viime hetken paniikki ja tehdään koristelut yhteisvoimin hyvissä ajoin valmiiksi, eiks je!

Koristeita vaunuihin tehdään aina perjantaisin klo 17-21 ja lauantaisin klo 10 eteenpäin. Ottakaahan ystävät ja sukulaiset -ne samban uhrit- mukaan ja tulkaa antamaan osanne yhteiseen karnevaaliin!

Sambakoulutunnit loppuivat huhtikuun lopussa ja tästä eteenpäin loppukevät täyttyy kulkuetreeneistä ja yhteistalkoista. Laittakaa tärkeät päivämäärät muistiin ja seurailkaa tiedotuskanavia, facebookissa Samba Carioca ry:n sivua ja sähköpostia. Siellä ajankohtaisin tieto ja mahdolliset muutokset.

TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

TORSTAINA 17.5. klo 17.30-18.30 ÅBOLLY-TANSSIKOULUSTA TEIJA AHOLA PITÄÄ MEILLE TOIVOTUN BOLLYWOOD-TEEMAISEN TANSSITUNNIN. Etenkin dastaqueille ja soolotanssijoille tärkeä tunti, jossa käydään läpi edellisen tunnin tapaan intialaisessa tanssissa olennaista liikekieltä. Teija opastaa myös intialaisen meikkauksen saloihin!

 

KARNEVAALIKULKUEEN YHTEISET LIIKKUMISHARJOITUKSET su 20.5. klo 17-19 quadran piha-alueella. Harjoituksissa keskitytään etenemiseen, tasaisiin välimatkoihin ja toisten huomiointiin. Käydään läpi myös yhteisbreikkikohtaa. Säävaraus!

 

SAMBAKOULUILTA perjantaina 25.5.!! Ilta alkaa koko sambakoulun yhteisillä talkoilla, joissa voi vielä viimeistellä pukuaan tai auttaa vaunukoristeluiden tekemisessä. Yhteistä kivaa näpertämistä ja hengailua tiedossa jo klo 17 alkaen. Klo 19 alkaa varsinainen sambakouluilta, jossa tietoa ja infoa tulevista karnevaaleista. Vapaata keskustelua ja tunnelmointia tulevista kulkueista, ja fiilistelyä karnevaaleista vanhojen kulkuevideoiden mukana. Pidetään myös yhteislaulutreenit, joissa popitetaan täysillä meidän huippubiisiä! Jokainen on lämpimästi tervetullut! Tämä ilta on sitä tunnelman nostatusta parhaimmillaan, saadaan joka alaan fiilis kattoon!

Sambakouluilta toteutetaan nyyttärimeiningillä, joten tuottehan pientä naposteltavaa ja juotavaa yhteiseen pöytään.

 

27.5. klo 15 SAMBA CARIOCA VALLOITTAA KESÄISEN AURAJOEN Intia-teemaisella harjoituskulkueellaan ”Om Jai Ganga Mata – Carioca matkaa hyvän elämän lähteille”!
Kaikille avoin ilmaistapahtuma on täynnä musiikkia, tanssia ja samban riemua, kun kulkue etenee Apteekkimuseolta Marinalle asti levittäen samban ilosanomaa kaikille turkulaisille! Jakakaa facebookin tapahtumaa ystävillenne, että saadaan kunnon kannustusjoukot paikalle:

https://www.facebook.com/events/598566213811479/

Carioca on järjestänyt bussikuljetuksen myös Turun kulkueeseen. Ovet avautuvat koululla sunnuntaina hyvissä ajoin ennen puoltapäivää ja bussi lähtee koululta kohti Apteekkimuseota klo 14. Jos et tule yhteiskyydillä lähtöpaikalle, pidä huoli, että olet ajoissa paikalla ja ryhmittäytyneenä oikealle paikalle!

Kulkueessa ei ole vaunuja, joten vaunutanssijat ryhmittyvät kulkuejärjestyksen mukaisesti vaunun paikalle, mutta tanssivat kadulla.

Kulkueen kesto on noin 1 tunti. Harmoniamestarimme kokoaa joukon ja antaa viime hetken vinkkejä. Tässä kulkueessa harjoitellaan yhteisbreikkiä, joten olkaa valppaina kun merkki breikkiin tulee.

Bussi takaisin koululle lähtee kulkueen jälkeen Marinalta.

Pukujen tulee olla valmiita jo harjoituskulkueessa. Helsingin tuomaristoa varten kerätään kaikista puvuista kuva pukukansioon ja valokuvaus suoritetaan sunnuntaina ennen kulkuetta klo 13 alkaen ja kulkueen jälkeen kun bussi palaa koululle. Kaikkien alojen edustajat/destat ym. tulee olla puvut päällä hyvissä ajoin niin, että kuvaus saadaan sujuvasti hoidettua. Sopikaa alanne kanssa kuka osallistuu kuvaukseen.

 

Laittakaa nämä päivämäärät kalenteriin. Kokonaisvaltainen infopaketti karnevaaleista tulossa pikapuoliin, kun saadaan viimeisetkin aikatulut ja tiedot hyppysiimme.

Tsemppiä kaikille loppurutistukseen, vikkeliä sormia ja iloista mieltä 😊