CARIOCAN TIEDOTE HUHTIKUU 2018

Lämpenevää huhtikuuta ystävät!

70 päivää karnevaaleihin ja hommat etenee! Isoa vaunua työstetään pajalla ja kuten osa on huomannutkin, pikkuvaunu on ilmestynyt Quadran eteen, myöskin työstöä varten. Koristeita vaunuihin tehdään jokaisen karnevaaleille lähtijän panostuksella aina perjantaisin klo 17-21 ja lauantaisin klo 10-15. Ottakaahan ystävät ja sukulaiset -ne samban uhrit- mukaan ja tulkaa antamaan osanne yhteiseen karnevaaliin! Myös ensi kesän enredoa popitetaan jo talkoissa, tule kuuntelemaan minkä tahtiin Helsinki kesällä valloitetaan =)

Vaunutiimi kaipailee myös innokkaita nikkareita, jos lähipiiristäsi löytyy sellaisia niin vaunupajalle kelpaa apukädet. Ilmoittautua voi esim Mirkalle, Riialle tai Ollille.

Keräämme edelleen oivariinikansia (vihreät, sininen, oranssi) sekä jäätelötikkuja ja uutena keltaisia ja oransseja muovipusseja! Myös 1,5l kirkkaat muovipullot ja Lidlin vihreät ja siniset pullot saa tuoda kulkuetta varten työstettäväksi. Koululla on laatikoita/pusseja toimistossa ja salin puolella, mihin lahjoitukset voi jättää.

Huhtikuun sambakouluilta on lauantaina 7.4. klo 18 alkaen! Quadra täyttyy iloisista sambakoululaisista, musiikki soi, tanssijalka vipattaa ja fiilistellään yhdessä tulevia karnevaaleja! Tuu mukaan, biletoimikunta tiedottaa illasta piakkoin facebookissa!

Olethan jo maksanut osallistumisesi karnevaaleille ja bussikuljetukseen? Jos maksut ovat jostain syystä unohtuneet, otathan yhteyttä Riia Tuiskuun laskut@carioca.fi tai messengerissä.

Carioca tuo säväyksen Intiaa myös kotikaupunki-Turkuun, kun harjoituskulkueemme bailaa sunnuntaina 27.5. klo 15 alkaen Jokirannassa. Tässä kulkueessa on hyvä testata valmiita pukuja, liikkumista, koreografioiden kuvioita, baterian ja laulun kuuntelemista ja laulamista tanssin lomassa. Varaattehan kaikki kalenterista päivän jo nyt hyvissä ajoin!

Kesän kulkueita varten tarvitaan esiintyjien lisäksi huoltojoukot. Jokainen ala tarvitsee ainakin kaksi huoltajaa, joilta saa tarvittaessa juotavaa, laastaria tms apua sitä tarvitessaan. Huoltojoukon kokoajana toimii Terhi Poutiainen sekä Turun harjoituskulkueeseen että varsinaiseen karnevaaliin Helsinkiin. Ilmoitathan Terhille yksityisviestillä (messengerissä) tai osoitteeseen terhijo@gmail.com apujoukkoihin joko itsesi tai värväämäsi henkilön.

Ilmoituksesta on hyvä käydä ilmi:

a) kumpi kulkue vai molemmat?
b) mikä ala, jos sellainen toive on?
c) henkilön yhteystiedot (puh. ja s-posti).

Suurkiitos jo etukäteen tälle tärkeälle joukolle! Ilman apuja ei tule näyttävää karnevaalia!

Vihdoinkin niitä jälleen saa!
Cariocan tiimivaatteet sekä tämän kesän karnevaalien erikoistuotteet ovat tilattavissa joko sähköisellä kaavakkeella tai sambakoululta löytyvän paperilistan kautta. Sambakoululta löytyvät myös tuotteiden näytekappaleet rekistä salin perältä.
Täytäthän tilauksesi huolellisesti:

– Valitse haluamasi tuotteen kohdalta valikosta kpl-määrä, jonka haluat tilata.
– Kirjoita sen jälkeen tuotteen alla olevaan kenttään haluamasi tuotteen/tuotteiden koot

Kaavakkeen ensimmäiseltä sivulta löytyvät Cariocan tuotteet perinteisellä joutsenlogolla ja toiselta sivulta karnevaalilogolla. Maltathan klikkailla kaavakkeen loppuun saakka, jotta tilauksesi tallentuu. Kiitos!

Tuotteet tulee maksaa heti tilauksen tehtyäsi Samba Carioca ry:n tilille
FI70 5710 0450 6915 55
Käyttäkää maksussa viitenumeroa: 1025
(Ei viestejä viestikenttään, kiitos!)

Tilausaika umpeutuu 3.4.2018, mihin mennessä myös maksut tulee olla suoritettuna. Vain maksetut tilaukset lähetetään eteenpäin painotalolle.
Mikäli tilauksen kanssa on ongelmia, voit olla yhteydessä Heidi Sarmakseen heidi.sarmas@gmail.com

Suomen sambakoulujen tulevan kesän karnevaalibiiseistä julkaistava levy tulee myyntiin arvioilta huhtikuun puolivälissä, seuraa tiedotusta! Levyltä löytyy myös ennakkoarvioissa suuren suosion saavuttanut hittibiisi ”Om Jai Ganga Mata – Carioca matkaa hyvän elämän lähteille” 😉

MUITA ASIOITA:

Yhdistyksen kevätkokous su 15.4. klo 16.00 Quadralla. Esityslistalla tulevaan toimikauteen liittyviä asioita, kuten hallituksen valinta ja toimintasuunnitelma. Tilaisuus on kaikille Cariocan jäsenille avoin.

Kulukorvauksiin liittyvä ohjeistus päivitetty. Tästä eteenpäin kulukorvauksia voi hakea missä tahansa vaiheessa toimikautta, jota haettava korvaus koskee. Toimikausi on 1.8.-31.7. Korvauksia voi hakea koululta löytyvän paperisen lomakkeen lisäksi myös suoraan sähköpostitse rahastonhoitajalta. Sähköpostitse haettavista korvauksista pitää käydä selkeästi ilmi tarvittavat tiedot (mitä, missä, milloin, miksi) ja tositteet.

 

HUHTIKUUN TUNTITARJONTAA:

Su 22.4. on jälleen aika Reggaen a la Terhi! Hiki on taattu kun tämä nainen päästetään puikkoihin, tule mukaan letkeään menoon!

Ti 24.4. klo 18-19.15 viimeistellään käsien liikeratoja ja linjauksia Saaran kanssa. Käsien liikkeisiin keskittyvä teematunti korvaa päivän muut tunnit, huomioi aikataulu!

La 28.4. superlahjakas Tallinnassa asuva brassi-sambista Ana Arruda tulee Turkuun pitämään workshopia! Lisätietoa myöhemmin, laittakaa päivä jo kalenteriin, tätä ei kannata missata!

Kevään viimeistä sambakoulutuntia vietetään sunnuntaina 29.4. ja sen jälkeen pyhitetään Quadran toiminta karnevaalitohinoihin. Katso huhtikuun muiden tuntien ohjaajat Samba Carioca ry:n sivuilta viikkotiedotteista.