CARIOCAN TIEDOTE MAALISKUU 2018

Rapsakkaa maaliskuun alkua ystävät!

Karnevaalihulina jatkuu! Karnevaaleihin on enää 100 päivää! Joka perjantai klo 17 eteenpäin pidetään sambakoululla karnevaalitalkoot, joihin tarvitaan just sua! Kaikille riittää pientä puuhailtavaa ja askarreltavaa yhteisen karnevaalikulkueemme eteen, joten olethan aktiivinen talkoisiin osallistumisessa!
Kaikkien yhteisiksi karnevaalitalkooajoiksi on jo olemassaolevien perjantaivarausten lisäksi varattu kevään lauantaipäivät (alkaen 24.3, päättyen 26.5) aina klo 10-15. Sali on kuitenkin varattuna myös luonnollisesti ihan kaikille tekijöille! Voit puuhailla oman puvun parissa koululla ja saada apua ongelmatilanteisiin muilta sambistoilta. Tule viettämään aikaa sambakoululaisten kanssa, tehdään tämä karnevaali yhdessä =)

Karnevaalibiisin äänitykset ovat käynnissä ja pian saamme kuulla oman koulumme kappaleen kesän karnevaaleille! Kaikkien sambakoulujen biisit tulevat kokoelmalevynä myyntiin kevään aikana, pysy kuulolla.

Jotta karnevaalihypetyksemme näkyisi hyvin myös sambakoulumme ulkopuolella, on suunnitelmissa tilata Om Jai Ganga Mata -aiheisia vaatteita ja muita tekstiilejä. Samalla voit tilata myös Cariocan ”seuraverkkareita”. Mallistot ja tilausohjeet julkaistaan piakkoin, seuraa tiedotuskanaviamme.

Karnevaalien osallistumis-, puku- ja huoltojoukon bussimaksut erääntyvät 23.3.2018
Kaikki maksut maksetaan suoraan Cariocan tilille viitemaksuna. Huomioithan kunkin maksun oman viitteen, kiitos. Osallistumismaksulla katetaan kulkueen järjestelyistä tulevia kuluja (mm. äänentoisto, kuljetukset, Suomen sambakoulujen liiton keräämä osallistumismaksu) ja se kerätään kaikilta osallistujilta riippumatta siitä osallistuuko vain Turun, tai Helsingin kulkueeseen, tai molempiin.

Huolehdithan oma-aloitteisesti maksujen maksamisesta, ettei taloudenhoitajallemme tule ylimääräistä työtä kerätä kaikilta erääntyneitä maksuja.

Karnevaaleille osallistuakseen täytyy olla myös Cariocan jäsen. Jos et syystä tai toisesta vielä ole suorittanut jäsenmaksua tälle vuodelle, otathan yhteyden Riia Tuiskuun!

TILITIEDOT:
Saaja: Samba Carioca ry
IBAN: FI70 5710 0450 6915 55 (Osuuspankki)
Eräpäivä: 23.3.2018

SUMMAT JA VIITTEET:

OSALLISTUMISMAKSU:
-sis. bussikuljetuksen Tku-Hki-Tku la 9.6, ilmottaudu kyselyssä (lisätietoa ja linkki ilmoittautumiseen alla)
Summa: Yli 15-vuotiaat 35€/hlö ja alle 15-vuotiaat 20€/hlö
Viite: 1041

PUKUMAKSU (koskee vain lapsiryhmäläisiä):
Summa: 15€
Viite: 1038

HUOLTOJOUKON BUSSIMAKSU:
Summa: 10€
Viite: 1009

Carioca järjestää Helsinkiin bussikuljetuksen, jolla kaikki tanssijat, soittajat, huoltajat, tönärit ym. karnevaaliväki pääsevät paraatipaikalle. Kuljetus lähtee Turusta Cariocan quadralta lauantaiaamuna 9.6. klo 7, ja vie Senaatintorille, jossa karnevaalivaunujen kasaus tapahtuu, sekä hotelli Arthuriin, jossa sijaitsee kaikkien sambakoulujen yhteiskäytössä oleva pukeutumistila. Paluukuljetus Turkuun lähtee Helsingin keskustasta lauantaina alkuillasta, karnevaalien päätyttyä, kun vaunut on saatu purettua kuljetuskuntoon. Karnevaalikulkueeseen osallistuvien osalta kuljetus sisältyy siis karnevaalimaksuun, tiedot yllä.

Eurohostel Helsingin Katajanokalla (sijainti: https://goo.gl/maps/J8S3XuY9kbn) on tehnyt SSKL:lle majoitustarjouksen karnevaaliviikonlopuksi (pe-su), jossa on varattuna yhteensä 81 paikkaa kaikille Suomen sambakouluille. Varattu kiintiö raukeaa pian (deadline on jo 14.3.), joten mikäli toivot majoitusta täältä, vastaa kyselyyn pikaisesti. Huoneet varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, eikä koululla ole erikseen omaa huonekiintiötä, joten nopealla toiminnalla voit varmimmin saada haluamasi huonetyypin. Huoneet tullaan laskuttamaan erikseen teiltä, joten varaus on sitova.

Eurohostelin ryhmävarauksen huonevaihtoehdot ovat:

Reilaaja-luokan huoneet (varattuna 60 paikkaa):

16 * kahden hengen huone lisävuoteella (48 hlöä)
3 * kolmen hengen huone (12 hlöä)

Yhden hengen huone 44,90 EUR/yö
Kahden hengen huone 53,00 EUR/yö
Kolmen hengen huone 66,00 EUR/yö
Lisävuode 15,00 EUR/yö (saatavilla kahden ja kolmen hengen huoneisiin)

Hinta sisältää majoituksen, liinavaatteet, pyyhkeen, aamusaunan ja Wifin. Suihkut ja wc:t yhteiskäytössä.

Eurohostel-luokan huoneet (varattuna 21 paikkaa):

7 * kahden hengen huone lisävuoteella (21 hlöä)

Eurohostel-luokassa hinnat ovat:
Kahden hengen huone 58,80 EUR/yö
(Kahden hengen huone yhdelle 54,30 EUR/yö)
Lisävuode 17,70 EUR/yö

Eurohostel-luokan huoneissa lisävuode on levitettävä nojatuoli ja Reilaaja-luokan huoneissa ns. laatikkomallinen vuode.

Huom! Mikäli tarvitset majoituksen vain yhdeksi yöksi, Domus Academica -hostellin verkkosivuilta https://www.hostelacademica.fi/ voi itsenäisesti varata karnevaaliviikonlopuksi huoneita erikoishintaan -20% koodilla SAMBA18.

Koulumajoitus on SSKL:n järjestämä edullinen majoitusmuoto, joka on karnevaaliosallistujien käytettävissä karnevaaliviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Majoituskouluna toimii tänä vuonna Ruoholahden koulu, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Ruoholahden metroasemasta. Majoittujien on hyvä varautua siihen, että kulkeminen keskustaan julkisilla vie hetken aikaa. Majoitukseen on otettava mukaan omat patjat/makuupussit.
Täällä voit ilmoittautua Cariocan bussikuljetukseen Helsingin karnevaaleille sekä SSKL:n järjestämään koulu- tai hostellimajoitukseen Helsingissä.

Lisätietoja bussikuljetuksista ja majoituksesta saat Heidi Sarmakselta: heidi.sarmas@gmail.com
Maksujen lisätietoja antaa Riia Tuisku: laskut@carioca.fi

Kulkueemme tarvitsee vielä oransseja tai muun värisiä (paitsi lila) Oivariinipurkin kansia! Myös sinisiä ja vihreitä Lidlin vesipulloja kaivataan vielä, tuottehan kotoa koulun toimistoon =)

 

MAALISKUUN TUNTITARJONTAA:

Vaikka kevät pyöriikin aika lailla pukujen ja talkoiden ympärillä, tanssitaan Cariocalla kuitenkin joka viikko! Tule kohottamaan karnevaalikuntoa ja hiomaan tekniikkaa ohjaajiemme ja muiden sambakoululaisten kanssa!

Toimistossa on sambakoulutuntien palautelomakkeita, joita toivomme jokaisen tunneilla käyvän täyttävän ja palauttavan punaiseen postilaatikkoon toimiston pöydälle. Näiden palautteiden pohjalta kehitämme ohjaajien ammattitaitoa ja pystymme vastaamaan paremmin kysyntään ja sambakoululaisten toiveisiin. Voit täyttää lapun vaikka joka tunnin jälkeen. Kiitos yhteistyöstä!

Tiistain ja sunnuntain tuntien vetäjät infotaan viikottain aina alkuviikosta Samba Carioca ry:n sivuilla facebookissa, joten seuraathan kanavaa jos mielesi tekee tietää kenen tahdissa milloinkin hypitään =) Teematuntien osalta maaliskuu näyttää seuraavanlaiselta:

18.3. päästään Terhin mukana taas Reggae-rytmien pariin. Tämä paljon toivottu tunti takaa iloisen mielen ja hikisen meiningin livebaterian tahtiin! Tulehan vetkuttelemaan!

20.3. klo 18-19.15 Teematuntina bollywood! Tunnilla opetellaan paljon käsiliikkeitä, ilmeitä ja perusaskelia ja askelsarjoja, johon liitetään helpohkoja käsiliikkeitä. Tule virittäytymään karnevaaliaiheemme tunnelmaan Åbolly-tanssikoulun ohjeistuksella! Taso on avoin. Tämä tunti korvaa päivän muut tunnit, huomioi aikataulu.

25.3. saamme koulullemme vierailevaksi ohjaajaksi Marika Kivipellon Tampereen sambakoulu Uniao da Roseirasta. Marika on yksi Suomen taitavimmista sambistoista, ja hänet valittiinkin tämän vuoden oman koulunsa baterian kuningattareksi. Lisätietoja tunnista myöhemmin!

Sunnuntaina 1.4. vietetään pääsiäistä eikä sambakoulutuntia silloin pidetä.

 

Kivaa ja toivottavasti lämpenevää maaliskuuta kaikille! Kesää ja karnevaaleja kohti!