CARIOCAN TIEDOTE HELMIKUU 2018

Talvista helmikuun alkua kaikki sambistat, soittajat, huoltajat ja perheenjäsenet! Karnevaaliasiat ovat lähteneet rullailemaan vilkkaasti ja tässä tiedotteessa myös hieman infoa niistä kaikille.

Jos et kuulu vielä koulun sähköpostilistalle, niin laita meiliä olli.poutiainen@carioca.fi. Sähköposti on tärkeä tiedotuskanavamme, joten saat sieltä infoa kevään aikana karnevaaleista ja muista koulun asioista.

28. Helsinki Samba Carnaval pe ja la 8.-9.6. 2018

– Avajaiset, fantasiapukukilpailu yms. perjantaina 8.6. Apollo Live Clubilla.
– Lauantaina 9.6. ohjelmaa Senaatintorilla klo 12.00 eteenpäin
– Yhteinen bussikuljetus Helsinkiin lähtee la 9.6.aamulla n. klo 07.00 Quadralta. Vaunujen rakennusta Senaatintorilla klo 12:00 saakka. Muut kyyditään hotelli Artturiin, missä SSKLn järjestämät pukutilat kävelymatkan päästä torilta.
– Kulkueet starttaavat klo 15.00. Kulkuejärjestys: viime vuoden voittajana Papagaio lähtee ensimmäisenä. Sen jälkeen arvottu järjestys Tropical, Maracana/Forca Natura, Roseira, Gambo, Carioca.
– SSKL on myös varannut alennettuja hostellipaikkoja kahdesta hostellista (Eurohostel 22 €/hlö/yö, Domus Academica, 20% alennus normaalihinnasta). Ilmeisesti myös koulumajoitusmahdollisuus Herttoniemen koululla.

– Samba Cariocan aihe v.2018: Om Jai Ganga Mata! – Carioca matkaa hyvän elämän lähteille –
– Carioca joutsen lentää Intiaan etsimään elämän tarkoitusta Gangesin ääreltä. Matkalla hän kohtaa sekä Gangesin saastuneisuuden ja ongelmat, mutta myös elämän viisaudet ja opetukset.
– Sambakoulu-ala esittää kylpijöitä Gangesissa. Pyhiinvaeltajia pesemässä pois syntinsä ja puhdistumassa (pukuvastaava selviää pian, koreografiavastaava Elina Nikkanen)
– Pro-ala esittää Shivan hiuksia. Jokia jotka laskevat Himalajalta muodostaen Gangesin, tunnetut Jumala Shivan hiuksina (pukuvastaava on Sari Von Flittner ja koreografiavastaava Saara Litovuo)
– Ensin tehdään mallipuku ja sen jälkeen itsenäisesti ja yhteistalkoissa osa kerrallaan. Pukujen kuvat ja materiaalit ovat jo olemassa.
– Enredo ja kulkuejärjestys nähtävillä sambakoululla tai sähköisesti saatavilla: mirkaliedes@hotmail.com

– Karnevaalimaksu 35e/hlö yli 15v sis. puvun, kulkuemaksun sekä bussikuljetuksen. Alle 15v 20e.
– Harjoituskulkue Turussa toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa

– Kaikille avoimia karnevaalitalkoita järjestetään joka perjantai klo 17-21 sambakoululla, sekä vaunutalkoita erikseen facebookissa ilmoitettuina päivinä. Talkoot ovat kaikille avoimia, mukavia tilaisuuksia tutustua toisiimme helpon puuhailun ohessa! 🙂Tällöin voi kysyä apua myös oman puvun tekoon.
– Jokaiselle alalle tulee jokin talkoopäivä keväälle. Myös ulkoharjoitukset pidetään jossain kohtaa.

Cariocan tulevan kesän karnevaalikappale äänitetään helmikuun lopulla. Jotta biisin fiilis saataisiin kattoonsa tarvitaan taustalle kunnon laulukuoro. Jos olet kiinnostunut laulamisesta ja haluaisit osallistua äänityksiin, niin ilmoittaudu Ollille (olli.poutiainen@carioca.fi). Ennen äänityksiä saat kappaleen harjoiteltavaksi. Äänitykseen kannattaa varata vähintään puolikas päivä. Studio sijaitsee Turussa, päivämäärä ja kellonaika tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

 

Helmikuun tuntitarjontaa:

4.2. Alkeet Iida ja jatkotaso Terhi

6.2. Alkeet Livia ja jatkotaso Saara

11.2. on teematunnin aika, Team Poutiainen opettaa baterian kuuntelua ja soittoon reagointia. Avoin taso

13.2. Alkeet Livia ja jatkotaso Elina

18.2. Alkeet Iida ja jatkotaso Laura

20.2. ja 25.2. vietetään hiihtolomaa, joten tällä viikolla ei ole tunteja

27.2. klo 18-19.15 Saara pitää lattari-teematunnin, missä keskitytään naiselliseen lantion- ja käsienkäyttöön ja otetaan vaikutteita kuminauhamaisen pehmeästä ja sulavasta lattarien liikekielestä. Taso on avoin kaikille. Lattarikengät (tai tossut) mukaan! Tämä tunti korvaa päivän muut tunnit, huomioi aikataulu!

Teinien sambatunnit palasivat kurssimuotoisena maanantaille klo 19-20. Jos olet 11-17-vuotias ja olisit kiinnostunut teinien omasta sambaryhmästä, ota yhteys Terhi Poutiaiseen, ryhmään mahtuu vielä!

 

 

Sambantäyteistä helmikuuta kaikille!