CARIOCAN TIEDOTE JOULUKUU 2017

JOULUKUU

Viimeisiä viedään ennen joulutaukoa! Vielä muutama teematunti jäljellä ennen kuin quadra hiljenee joulun viettoon.

Karnevaalitohina jatkuu myös joulukuussa, ja onhan Cariocan pikkujoulutkin vielä tulossa!

Karnevaalien pukumateriaalien tilaukset lähtevät eteenpäin ja pukujenteko organisoituu joulukuun aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että pukujen kanssa päästään konkreettiseen työn touhuun heti tammikuussa!

Karnevaalibiisiä ideoidaan ja vaunujen suunnittelu käynnistyy. Toinen vaunu on jo muutostyön alla 🙂

Kesäkuussa Turusta Helsinkiin ja takaisin matkaavien huoltojoukkojen yhteiskuljetuksen maksu on varmistunut. Maksu on 10€ edestakas/hlö (busseihin tulijat kysellään myöhemmin keväällä).

Ensi vuoden enredo eli karnevaaliaiheemme kehyskertomus on luettavissa koulun ilmoitustaululla. Jos et pääse koululle, tai haluat lukea enredon kaikessa rauhassa sohvan nurkassa takkatulen ääressä, laita viestiä karnevaalipäällikölle Mirkalle tai tiedottajalle Saaralle, niin he lähettävät enredon käsiisi sähköisiä polkuja pitkin.

Enredolta ja koko karnevaalikulkueeltamme puuttuu vielä nimi. Myös sinä voit vaikuttaa nimen valintaan täällä.
Äänestys on avoinna kaikille sambakoululaisille 6.12. 2017 asti. Muista vaikuttaa!

Perjantaina 8.12. ovat kauan odotetut Cariocan syyskauden lopettajaiset ja pikkujoulut quadralla. Facebook-tapahtumasta löydät lisää tietoa Intia-teemaisista juhlista. Luvassa menoa ja meininkiä esitysten ja musiikin seurassa! Ota mukaan ystävät ja sukulaiset ja tule viettämään iltaa muiden sambakoululaisten kanssa, kaikki ovat tervetulleita. Showtime on klo 19.15 alkaen, joten tulethan ajoissa paikalle.
Jos mielessäsi on kysymyksiä karnevaaliasioista etkä ole löytänyt tilaisuutta niitä kysyä, karnevaalipäällikkömme Mirka vastailee mielellään pikkujoulu-iltana kysymyksiin, vetäise häntä siis hihasta ja kysy rohkeasti!
Illan aikana paljastetaan myös karnevaalikulkueemme logo ja äänestyksellä valittu nimi! Jännitystä on siis ilmassa!

Joulukuussa jatkuvat Cariocan karnevaaliperjantait 1.12. ja 15.12. Ovet ovat avoinna avoimeen karnevaalipuuhasteluun ja jutusteluun klo 17-21. Nappaa evästä mukaan ja tule quadralle iltaa viettämään!

Esiintyvälle ryhmälle: Syyskauden kulukorvaukset täytyy hakea ennen 31.1.2018. Palauta kulukorvaushakemukset koulun toimiston seinällä sijaitsevaan rahurin lokerikkoon, spostitse laskut@carioca.fi tai postitse Samba Carioca ry c/o Riia Tuisku, Satojoentie 49, 21510 Hevonpää. Kulukorvausasioissa kysymyksiin vastaa Riia Tuisku.

 

 

Kevätkausi starttaa sunnuntaina 7.1.2018 kaikille ilmaisella sambakoulutunnilla! Nyt on hyvä mahdollisuus ottaa kaverit ja siskot mukaan koittamaan tätä ihanaa lajia. Ensimmäisen sambakoulutunnin ohjaavat Terhi ja Maria S.

Kevätkudella tiistain ja sunnuntain avoimet sambatunnit säilyvät aikataulullisesti ennallaan ja monta kivaa teematuntia on myös luvassa. Kevään tuntikalenteri julkaistaan myöhemmin.
Palautetta ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan pitkin kautta, joten jos mieleesi tulee risuja tai ruusuja niin kerrothan tanssivastaaville Ninnille tai Saaralle ajatuksiasi. Kertomalla voit vaikuttaa tulevaan tuntitarjontaan!

 

Joulukuun tuntitarjontaa:

3.12. Elinan teematunnilla pistetään peput pomppimaan funkyn tahtiin. Tunti sopii kaikille, tule mukaan pitämään hauskaa ihanan Elinan seurassa!

10.12. pidetään vielä yleisön pyynnöstä hikinen reggae-tunti team Poutiaisen vetämänä. Tunti on viimeinen ennen joulua, joten kaikki mukaan rennoin lantein!

 

 

Carioca kiittää sydämellisesti kaikkia jäseniään kuluneesta kaudesta. Oikein ihanaa joulun aikaa ja rytmikästä tulevaa vuotta! Nähdään tanssikoululla!