CARIOCAN TIEDOTE MARRASKUU 2017

MARRASKUU

Vaikka pimeys jo valtaakin päiviä, on sambakoululla aina aurinkoinen ja lämmin tunnelma! Viimeistä aktiivista kuukautta vietetään ennen joulutaukoa, ja vielä on luvassa paljon kivoja teematunteja ja illanviettoa yhdessä.

Cariocan tiedotus-sähköpostilistat ovat nyt päivitetty/siirretty googlen puolelle. Jos et ole saanut siitä ilmoitusta tai et ole listalla, niin laita sähköpostia osoitteeseen olli.poutiainen@gmail.com.

Syyskuun alkupuolella lähetetyissä jäsenmaksulaskuissa on ilmennyt useampia tapauksia, joissa lasku on löytynyt saajan sähköpostin roskapostikansiosta. Jäsenmaksuja on suhteessa koulun jäsenmäärään huomattava määrä saamatta (eräpäivä laskuissa ollut 20.syyskuuta) ja pyydämme apua laskujen tarkistamisessa. Kurkkaisitko roskapostisi, ja jos laskua ei ole sielläkään, laittaisitko viestiä Riialle (laskut@carioca.fi) tai Rikulle (riku.aho@carioca.fi).

 

Viime kuussa pidettiin Destaque-kokeet, joilla valittiin maa- ja vaunudestaquet ensi vuoden karnevaaleille. Onnea kaikille valituille ja kiitos yleisölle illan kannustuksesta!

Tulevien karnevaalien enredo eli pohjakertomus tulee kaikkien luettavaksi ja tutustuttavaksi koululle tällä viikolla. Enredoon kannattaa kaikkien tutustua myös siksi, että marraskuussa avataan äänestys kulkueen nimestä. Jokainen voi vaikuttaa! Seuraa tiedotuskanavia facebookissa. Tulokset julkistetaan pikkujouluissa kulkueen logon kera.

Myös kesän karnevaalien loputkin pukukuvat ovat valmistuneet ja ovat ilmoitustaululla nähtävänä. Carioca tarjoaa puvut koulualoihin (ei pukumaksua) ja kaikilta kulkueeseen osallistuvilta toivomme osallistumisia yhteisiin puku-, ja vaunutalkoisiin, joista tiedotetaan pitkin talvea ja kevättä erikseen. Kulkueen kantavana voimana olemme me kaikki – tehdään tämä yhdessä!

Ilmoittautumiset ovat auenneet kaikkiin aloihin, ilmoittautumaan pääset täältä. Ilmoittautuminen koskee kaikkia, myös niitä jotka ovat kokeen perusteella valittu rooliin (poikkeuksena lasten ryhmä, joilla on oma iloittautuminen). DL ilmoittautumisille on 20. marraskuuta. Toivomme tietenkin erittäin runsasta osanottoa! Karnevaalikulkue on Cariocan sambavuoden huipentuma, jota ei kannata missata – ensivuonna ainakaan sillä useamman vuoden tauon jälkeen Carioca palaa kulkueellaan kilpailemaan Suomen sambakoulujen välisestä Suomenmestaruudesta! Doodle on ensisijainen ilmoittautumiskanavamme, mutta jos doodleen vastaamisessa on syystä tai toisesta ongelmia, ilmoittautua voi tarvittaessa myös Riialle sähköpostilla osoitteeseen riia.tuisku@kolumbus.fi

Jos olet epävarma mihin alaan voisit ilmoittautua, vetäise tanssivastaavia Ninniä tai Saaraa hihasta, niin saat lisäinfoa aloista. Sambakoulualaan voivat osallistua kaikki harrastajat tanssitaustaan, ikään ja taitoihin katsomatta, alassa on pääasia pitää hauskaa! Proalaan pääsyvaatimuksena on nopean sambanopén hallitseminen. Ryhmässä on myös 9 henkilön kiintiö materiaalitilausten vuoksi. Kysy muista aloista ja rooleista tanssivastaavilta.

Lisätietoja puolestaan yleisistä järjestelyistä saa karnevaalipäälliköiltä Mirkalta (visuaalinen päällikkö) ja Ninniltä (tekninen päällikkö). Myös Riialta voi kysellä, hän toimii teknisen päällikön apukätenä. Tarkempi karnevaalitiedote on tuloillaan mutta rohkeasti kysymään, jos jokin askarruttaa ja erityisesti, jos tämä kaikki on sinulle uutta! Haluamme ja toivomme kulkueeseen osallistuvan ihan jokikisen joutsenen sambakoulustamme!

Joulukuun 8. pvä vietetään Cariocan pikkujouluja. Tapahtuman tarkemman kuvauksen löydät täältä. Ovet aukeavat klo 18.30 ja showtime on klo 19.15.

Jos haluat tulla esiintymään pikkujouluihin mahtavan yleisön eteen, nyt on tilaisuutesi! Jenni Janatuinen ohjaa taso 1-tunneilla tiistaisin koreografiaa, joka esitetään pikkujouluissa. Ryhmään voivat tulla kaikki tasosta riippumatta, kunhan pääset vain tunneille koreota treenaamaan. Koulun ilmoitustaululla on ilmoittautumislista pikkujouluesitykseen. Eli nimi listaan tai viestiä Jennille facebookissa tai emaililla (jekaja@hotmail.com). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.11. Kaikki rohkeasti mukaan!

Henkilön Marja Lahnalahti kuva.

Marraskuun tuntitarjontaa:

12.11. vietetään Isänpäivää eikä silloin hikoilla sambakoulutunnilla.

26.11. tunnin aloittavat baianat, jotka opettavat meille baianoiden liikekielestä tuttuja kuvioita ja askeleita. Baianat ovat sambakoulun vanhimmat ja arvostetuimmat jäsenet. Heidät tunnistaa kulkueessa leveistä, suurista vannehameista ja arvokkaasta esiintymisestä. Sambakarnevaaleilla baiana-ryhmä on yksi niitä harvoja aloja, jotka arvostellaan omana, itsenäisenä ryhmänään. Monena vuonna peräkkäin tuomaristo on arvioinut Cariocan baianat Suomen parhaiksi. Baianoiden jälkeen tykitetään vielä Terhin kanssa kunnon hiki päälle karnevaalisamballa!

 

______________

TULOSSA:

3.12. Elinan Funk-teematunti
8.12. Cariocan pikkujoulut goes India