Karnevaalitiedote 2018 – Destaque-kokeet


Karnevaalitohina rullaa vilkkaasti ja ensi kesän enredon työstäminen on jo melkein valmis.

Karnevaalitoimikunta on nyt julkaissut kulkueen Destaque-paikat. Paikkakuvaukset inspiraatiokuvineen löytyvät koulun ilmoitustaululta huomisesta su 24.9. alkaen. Kokeessa haetavia paikkoja on yhteensä 12 kpl, 3 maadestaquepaikkaa ja 9 vaunuissa olevia destaque-paikkoja.

Karnevaalitoimikunta pidättää oikeuden muuttaa tarpeen vaatiessa vaunudestojen paikkoja maadestoiksi käytännön järjestelyistä johtuen.

Pukusuunnitelmat tulevat koululle esille 1.10. Pukujen muokkauksesta omalle vartalolle sopivaksi voi halutessaan keskustella kyseisen puvun suunnittelijan kanssa destakokeen jälkeen. Pukusuunnittelija katsoo, että toivotut muutokset ovat harmoniassa ja sopivat puvun teemaan. Kaikki destapuvut ovat ensi vuonna omakustannepukuja. Koulu avustaa mahdollisuuksien mukaan materiaaleissa, lisätietoa saa materiaalivastaavilta (Marjami ja Jenni).

Ensi sunnuntaina 24.9. klo 14.30 on koululla Ninnin pitämä Destakokeiden preppauskurssi, joka keskittyy kokeen sisällön läpikäymiseen ja antaa hyviä vinkkejä kokelaille niin esiintymisen kuin tekniikankin osalta. Tule kuuntelemaan ja oppimaan!

Enemmän destaqueiden rooleista kulkueessa ja ohjeistuksen koetta varten löydät täältä: Ohjeistus tuomaristolle Destaqueiden valintaa varten vuoden 2018 karnevaaleille

Rohkeasti mukaan myös kaikki uudemmat sambistat!

Ilmoittautuminen kokeisiin tapahtuu Doodlen kautta. Klikkaa sitä paikkaa, mitä ensisijaisesti haet kokeessa.

Kokeeseen voi osallistua myös pelkän palautteen takia. Jos haluat kehittyä ja saada rakentavaa palautetta tanssistasi kirjallisessa muodossa, on tämä tilaisuutesi! Palautetta voivat tulla hakemaan kaikki yhdistyksen jäsenet tasosta riippumatta. Haasta rohkeasti itsesi! Muista käydä ilmoittamassa osallistumisesi Doodlessa.

 

Tärkeitä päivämääriä:
su 24.9. klo 14.30-16.30 Destaque-kokeiden preppauskurssi
su. 8.10. viimeinen ilmoittautumispäivä kokeisiin (Doodle)
la 14.10. klo 18 Destaque-kokeet koululla + bileet