CARIOCAN TIEDOTE SYYSKUU 2017

Aurinkoista syksyn alkua kaikille!

Kuten osa on varmasti jo kuullutkin, karnevaalipöhinä käy jo kuumana sambakoulussamme! Innokkaat suunnittelijat ja tekijät ovat palaveeranneet ja ideoineet ensi vuoden kulkueen enredoa jo hyvän tovin ja kaikki ovat innosta puhkuen lähdössä toteuttamaan kulkuetta Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaan ensi kesäkuussa 8.-9.6.2018!

Samba Carioca osallistuu siis karnevaaliin kilpailevalla kulkueella. Tulemme kertomaan Carioca-joutsenen matkasta Aurajoenrannalta Pyhän Gangesin ääreen, Intiaan, etsimään vastauksia elämän tarkoitukseen.

Karnevaalipäällikköinä heiluvat tänä vuonna Mirka Liedes (visuaalinen päällikkö) ja Ninni Lindqvist (tekninen päällikkö).

Erillinen karnevaalitiedote on tuloillaan, joten seuraathan virallisia tiedotuskanavia  (www.carioca.fi ja facebook: Samba Carioca ry)

VINK!
Muistathan seurata meitä myös instagramissa @gressambacarioca 🙂

 

Syyskuun tuntitarjontaa:

Syyskuussa sambatunnit jatkuvat pääosin karnevaalisamban parissa.

10.9. Sunnuntain teemana baterian kuuntelu eli baterian soittimien kuuntelua ja soittoon reagointia. Tervetuloa rytmittämään omaa tanssia, tunti sopii kaikille! Ohjaajana toimii tanssipuolella Terhi ja baterian johtajana tällä tunnilla Olli.

23.9. klo 18 alkaen on luvassa myös kannustusta ja jännitystä, kun koulullamme järjestetään passista-kokeet, joissa valitaan kesän 2018 karnevaaleille kouluamme edustavat soolotanssijat. Luvassa upeita sooloja koulumme parhailta tanssijoilta, niitä kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan – ja kannustamaan, sillä yksin yleisön ja samba-alan asiantuntijoista koostuvan tuomariston eteen esiintymään meneminen on iso juttu kenelle tahansa. Kokeiden jälkeen illanvietto jatkuu bileiden merkeissä, bateria soittaa ja tanssilattia on vapaa! Tule pitämään hauskaa ja tutustumaan muihin sambakoululaisiin! Täältä löydät facebook-tapahtuman.

Henkilön Marja Lahnalahti kuva.

24.9. klo 14.30-16.30 Ninni vetää kaikille halukkaille Destaque-kokeisiin osallistuville preppauskurssin, missä käydään läpi kokeen rakennetta ja annetaan vinkkejä karismaattiseen esiintymiseen ja tanssimiseen. Jos olet kiinnostunut tanssimaan kulkueessa destaquena, kysy lisätietoja Ninni Lindqvistiltä. Lisää destaque-kokeista alla:

Destaque-koe:
Tanssin vastuuopettajat tai muut erikseen nimetyt pätevät henkilöt valitsevat destaque-paikoilla olevat tanssijat. Destaqueiden tulee olla esiintymis- ja tanssitaitoisia. Heidän tulee olla myös aktiivisesti mukana
koulun toiminnassa ja koulun jäsen. Lisäksi destaquet osallistuvat yhtä aktiivisesti vaunutalkoisiin kuin vaunujen suunnittelusta ja rakentamisesta vastaava työryhmä ( jo valintatilanteessa). Destaqueiden puvut suunnitellaan osaksi vaunu-kokonaisuutta, joten destaqueiden on myös valmistettava heille suunniteltu puku.
Kokeen aikana destaque-ehdokkaat tanssivat rajatun alueen sisällä ja laulavat kolme kerrallaan vaunun tukikeppiä markkeeraavien keppien takana/vieressä edellisen vuoden enredo-biisin tahtiin. Tuomaristo tarkkailee liikehdinnän monipuolisuutta ja kasvojen ilmeitä. Vuoden 2018 destaque-paikat ilmoitetaan myöhemmin erillisellä tiedotteella.

24.9. klo 17 Saaran showsamba. Tämä kaikille tarkoitettu sunnuntaitunti keskittyy esiintymiseen, sulavaan liikekieleen ja tanssimalla liikkumiseen. Sopii hyvin destapreppauskurssin jatkoksi! Tervetuloa ladies!

 

_______________________

TULOSSA

14.10. Destaque-kokeet