CARIOCAN TIEDOTE ELOKUU 2017

Samba Cariocan syyskausi starttasi 13.8. sunnuntaina perinteisellä sambakoulutunnilla. Tanssijoita oli salissa hulppeat 75 kappaletta! Kiitämme lämpimästi kaikkia ja toivotamme tervetulleiksi uudestaan. Toivottavasti samba vie teidänkin sydämenne. <3

Kaikille avoimia sambatunteja on syyskaudella seuraavasti:

Maanantaisin lastenryhmät

Tiistaisin samba taso 1 ja taso 2

Keskiviikkoisin bateria ja

Sunnuntaisin kaikille sopiva sambakoulutunti

Tarkemmat tiedot tunneista ja mahdolliset poikkeukset kalenteristamme.
Hinnaston tunneille löydät täältä: http://carioca.fi/?page_id=76

Jos et päässyt viime sunnuntain ilmaiselle kokeilutunnille, voit tulla testaamaan sambaa mille tahansa avoimelle tunnille, ilmaiseksi. Huikkaa vain toimiston väelle, että tulit kokeilemaan sambaa ja liity mukaan hikoilemaan!

Esiintyvien ryhmien treenit lukujärjestyksen mukaisesti – tiedot esiintyvään ryhmään pääsemisestä tanssivastaaviltamme Ninniltä ja Saaralta.

 

ELOKUU

Elokuu on hektinen sambakuukausi. Samba Cariocan kausi alkaa 13.8. sunnuntaina ja lukujärjestyksen mukaiset tunnit pyörähtävät käyntiin maanantaista alkaen. Tiistaina 15.8. tosin poikkeuksellisesti Ninnin vetämä tekniikkatunti kaikille klo 18.00. Aiheena samban perusaskel, samba no pé.

Torstaina 17.8. Samba Carioca on Turun Taiteiden yössä mukana. Cariocan tahdit kaikuvat ensin klo 18 Rantakertun terassilla, kun pikkuryhmämme esiintyy muiden tanssiryhmien edustajien kanssa ”Tanssia Taiteiden Yössä” -tapahtumassa. Lisää tietoa tapahtumasta täältä.

Ilta jatkuu klo 19 Jokirannassa Apteekkimuseon edessä, kun bateria jyrisee ja tanssijat sheikkaavat. Tapahtuma on kaikille avoin! Laitathan päällesi Cariocan värisiä vaatteita ja tule fiilistelemään rytmejä yhdessä muiden cariocalaisten kanssa! Tapahtumaan tarvitaan myös flyereiden jakajia, joten kaikkia kynnelle kykeneviä toivotaan paikalle.

Perjantaina 18.8. alkaa Messukeskuksessa Helsingissä Tanssi Vieköön –tapahtuma, jossa Cariocasta on kaksi energistä ohjaajaa mukana, Terhi ja Elina.
Tarkemmat tiedot Cariocan osuudesta löydät täältä. 
Karnevaalisambaa tapahtumassa on enemmänkin, eli suuntaa kulkusi Helsinkiin todellista tehotreeniä varten!
Tanssi Vieköön / Karnevaalisamba –workshopit ovat hallissa 3, Loosi 6. Koko karnevaalisamban ohjelma löytyy täältä: http://tanssiviekoon.messukeskus.com/ohjelma/halli-3-loosi-6-ohjelma/

Tiistaina 22.8. klo 17 karnevaalitoimikunta kokoontuu Panimoravintola Koulussa. Kokouksessa suunnitellaan tulevan vuoden Helsinki Samba Carnaval -kulkuetta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan osallistumaan keskusteluun tai vaan kuuntelemaan mitä tuleman pitää.

Seuraavana sunnuntaina 27.8. pidetään koulullamme infotilaisuus kaikille uusille harrastajille, jotka haluavat tietää enemmän sambasta ja tulevista karnevaaleista. Luvassa sambakoulumme historiaa, samban peruskäsitteiden läpikäyntiä sekä sneak peek tulevaan karnevaaliaiheeseen eli enredoon. Tule kuuntelemaan ja innostumaan!

 

_______________________

TULOSSA SYYSKUUSSA:

1.9. Lasten ryhmä esiintyy Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen ”Elä täysillä” -festareilla

23.9. Passistakokeet ja koulun bileet

24.9. Terhin Reggae-tunti